Tilbud

WMF Blender Standmixer KULT X Pro 1.8L – 1400 W

Oplev professionel blending med WMF Blender Standmixer KULT X Pro 1.8L! Med en kraftfuld 1400 watt motor og 4-bladet kvalitetskniv af rustfrit stål kan du nemt lave lækre smoothies og knuse is. Den variabel hastighedsindstilling og ekstra programmer som Smoothie og interval gør det til en fornøjelse at bruge denne blender. Gør din blending sikker med den oplyste betjeningsfelt og sikkerhedsafbryder, der kun tillader mixerfunktionen at virke, når glaskanden er korrekt placeret.

WMF KULT PRO Blender 1400 W Sølv
WMF Blender Standmixer KULT X Pro 1.8L - 1400 W
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: WMF
EAN: 4211129132411
Varenummer (SKU): 5372800321840306 Kategori:

WMF Blender Standmixer KULT X Pro 1.8L – 1400 W

Er du på udkig efter WMF Blender Standmixer KULT X Pro 1.8L – 1400 W? Så er du landet det helt rigtige sted. Med WMF Blender Standmixer KULT X Pro 1.8L – 1400 W bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

WMF Blender Standmixer KULT X Pro 1.8L – 1400 W er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber WMF Blender Standmixer KULT X Pro 1.8L – 1400 W får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller WMF Blender Standmixer KULT X Pro 1.8L – 1400 W online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager WMF Blender Standmixer KULT X Pro 1.8L – 1400 W uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx WMF Blender Standmixer KULT X Pro 1.8L – 1400 W. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4211129132411