Tilbud

Worx Akku Græstrimmer – 33cm Solo

Som giver den rette balance mellem præcision og kraft. Takket være den ergonomiske design er græstrimmeren behageligt at arbejde med, og den er let at bevæge og styre. Det 33 cm arbejdsområde giver dig mulighed for at klippe tæt på større størrelser, og den kraftfulde motor sikrer, at du kan trimme selv det højeste og mest tætte græs. Worx Akku Græstrimmer – 33 cm Uden Batt. WG184E er perfekt til selv de mest krævende opgaver, og den er udstyret med alt, hvad du har brug for at få jobbet gjort hurtigt og effektivt.

DKK kr. 888,00
kr. 1.110,00
Worx Akku Græstrimmer - 33cm Solo
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: WorxEAN: 6924328323631 Varenummer (SKU): 5348500005237619 Kategori:

Worx Akku Græstrimmer – 33cm Solo

Er du på udkig efter Worx Akku Græstrimmer – 33cm Solo? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Worx Akku Græstrimmer – 33cm Solo bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Worx Akku Græstrimmer – 33cm Solo er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Worx Akku Græstrimmer – 33cm Solo får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Worx Akku Græstrimmer – 33cm Solo online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Worx Akku Græstrimmer – 33cm Solo uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at købe hvidevarer som fx Worx Akku Græstrimmer – 33cm Solo. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

6924328323631

Brand

Worx

DKK kr. 888,00
kr. 1.110,00
Worx Akku Græstrimmer - 33cm Solo
4.5
* Priser ex levering.