Der er ingen varer

Håndstøvsugere hos Hvidevarebanditten.dk

Slip for ledningen når du støvsuger

Køb en billig håndstøvsuger og gør rent i hjemmet uden ledningens begrænsning

Har du mange små kroge, trapper, eller måske bare ikke begejstret for ledninger? Så skal du have en håndstøvsuger. Med en håndstøvsuger har du mulighed for at komme ind i de kroge, hvor man ellers aldrig lige får støvsuget. 

Vi har forskellige håndstøvsugere fra OBH Nordica – blandt andet OBH Nordica Håndstøvsuger Cyclonic Wet & Dry, der er lille smart håndstøvsuger, der kan nå ind i krogene. Den leveres med et praktisk vægbeslag og et ekstra mundstykke.
Den kan støvsuge i 10 minutter, når den er fuldt opladet. Denne billige støvsuger er ideel til de små rengøringsjob i huset. 

Hvis du gerne vil kunne støvsuge hele hjemmet, uden at være begrænset af trapper, så anbefaler vi en håndstøvsuger fra, eksempelvis, Electrolux, der er en praktisk ledningsfri håndstøvsuger, med en lang batteritid, hvis den er fuldt opladet. På blot 3.5 timer er den fuldt opladet og kan støvsuge i op til 60 minutter. Denne Electrolux-model har samtidig også lys i mundstykket, hvilket gør det muligt at finde nullermændene under dine møbler – endnu en lækker feature til den rengøringsansvarlige i hjemmet.

Om du bruger en støvsuger med pose, uden pose – eller uden ledning, så er det essentielt for dine hjemmelige omgivelser, at du får støvsuget. Derfor forhandler vi billige støvsugere, men også billige håndstøvsugere. Vi ved, at det gerne må være nemt og hurtigt overstået. Derfor er kvalitet en altafgørende faktor her.

Husk, at vi altid kan hjælpe og vejlede dig i dine overvejelser om din nye støvsuger. Du kan altid lægge en besked nede i højre hjørne af siden, skrive en mail på info@hvidevarebanditten.dk, eller ringe i vores telefonåbningstid.