Der er ingen varer

Billede og lyd

Musik med på farten? Hvidevarebanditten forhandler alverdens høretelefoner af god kvalitet til priser, der er til at forholde sig til. 

 

Gør transporttiden til og fra arbejde eller skole sjovere med god musik. Her på siden finder du et bredt udvalg af høretelefoner. Både med og uden ledning. Vi har mærker som Apple, Bose, Beats og JBL. 

Bose udmærker sig ved exceptionel god lyd – og her forhandler vi to af de mest populære høretelefoner Bose QuietComfort 25i og Bose QuietComfort 35 II. Begge typer af Bosehøretelefonerne er udstyret med støjreduktion, som gør dig i stand til at koncentrere dig om den musik, du hører. 

Er du derimod på udkig efter noget lidt andet, så anbefaler vi også Beats by Dr. Dre Studio3 Wireless I Sort. De har en indbygget tekonolgi, der aktivt støjreducerer baggrundsstøj så du får den optimale lydoplevelse. Har du desuden en Apple-telefon, vil din musikoplevelse blive endnu bedre fordi Beats har indbygget en Apple-chip. 

Hvis du er til de mere diskrete høretelefoner, så forhandler vi også en lang række attraktive produkter. Blandt andet forhandler vi Apple AirPods, som er Apples nye trådløse høretelefoner. De har 5 timers batteritid, hurtig opladning og Apples Siri hjælper dig med at justere lydniveau. De er små og praktiske at have med sig overalt. 

Krøller din ledning til dine øretelefoner sammen? Så anbefaler vi Monster Beats - Urbeats By Dr. Dre Urbeats 2 Sort/Rød. De kommer med fire ekstra ørepropper og en lille taske. Monster Beats er et in-ear headset, der leverer en god lydoplevelse fordi de er lavet med metalyderside, der mindsker vibrationer og mere.