Der er ingen varer

Boligtilbehør

 Køb nyt boligtilbehør her

 Hvidevarebanditten forhandler et udvalg af boligtilbehør – køb her til gode priser 

Der er mange mindre – og større – ting, man har behov for at have i hjemmet. Et tørrestativ, et vækkeur og måske en trafikalarm til bilen? 

Tørrestativet er en vigtig del af hverdagen. Det er jo ikke alt tøj, der kan komme direkte i tørretumbleren – og hvad gør man så? Man anskaffer sig et tørrestativ fra Leifheit pegasus 150. Det kan foldes ud, så der kan være rigtig meget, men det kan samtidig også foldes sammen og stilles væk – det er kort sagt praktisk.

Foruden tørrestativet, så kan det også være godt med et vækkeur. Det kan være radiostyret eller analogt, men faktum er, at det kan afhjælpe at mobiltelefonen kommer ud af soveværelset. Vi forhandler to modeller OBH Nordica Radiostyret Vækkeurog OBH Nordica Analog Vækkeur i Sortde er begge to gode, men det radiostyrede skifter selv mellem sommer- og vintertid, holder dig orienteret om temperaturen og dagen. Det radiostyrede vækkeur kan desuden indstilles med to vækketider – hvilket er praktisk, hvis man er to hvoraf den ene skal op tidligere eller senere. 

Hvis du kører til og fra arbejde hver dag, så kan det være praktisk med en Saphe Trafikalarm. Den fungerer ved Bluetooth og er koblet på et trafiknetværk, der orienterer andre brugere om, blandt andet, trafikkontrol. Desuden kan den også advare om kø og uheld. På den måde kan man potentiet nå, at finde en anden rute.