Der er 5 varer.

Børn og familie

Philips Avent producerer alt til din baby

Handl alt til din baby her hos Hvidevarebanditten. God kvalitet og gode priser på udstyr til dine børn

 

Det er dyrt at få børn, og derfor har vi besluttet at forhandle en masse gode produkter, der er ideelle til børnefamilier. Alt lige fra blendere, til flaskevarmere. 

Det drejer sig blandt andet om en Philips Avent Babyalarm SCD506, der sørger for, at du kan lade dit barn sove trygt uden du behøver holde konstant opsyn. Den er bygget med DECT-teknologi, der sikrer at der ingen interferrens er – og at alt lyd er fortroligt mellem de to enheder. Derudover har den en udendørs rækkevidde på 330 meter. 

Foruden opsyn med babyens søvn, skal man også kunne pumpe mælk. Vi forhandler både en elektrisk og en manuel brystpumpe: Philips Avent SCF 332/01 Elektrisk Brystpumpeog Philips Avent SCF 330/20 Manuel Brystpumpe. Begge pumper er designet til at gøre udpumpningen så behagelig som muligt, for på den made at gøre det nemmere. 

Det er også en god ting, at have en flaskevarmer, da man på denne måde undgår at varme mælken for meget. Philips Avent SCf356/00 Flaskevarmersørger for at bibeholde de vitaminer, der er i mælken. 

Når børnene bliver større, er det nødvendigt med noget mere solid mad, og her kommer Philips Avent Steamer Blender SCF875/02ind i billedet. Den damper maden og bibeholder de vigtige vitaminer, som gør babymaden sundere. Når maden er varmet op til den ønskede temperatur, skal den blot blendes til den konsistens, man ønsker.