Viser alle 16 resultater

 • Cook King 80 cm Bålsted “MONTANA” high

  Cook King 80 cm Bålsted “MONTANA” high

  2.700 kr.

  Cook King 80 cm Bålsted “MONTANA” high  Tekniske specifikationer: Diameter på Cook King ildskål: 80 cm Tykkelse af Cook King ildskål: 2 mm Samlet højde: 80 cm Samlet bredde: ca. 88 cm Vægt: ca. 29 kg Materiale: naturstål “HÅNDLAVET” PRODUKTET AF

 • Cook King 70 cm Bålsted “MONTANA” high

  Cook King 70 cm Bålsted “MONTANA” high

  2.600 kr.

  Cook King 70 cm Bålsted “MONTANA” high  Tekniske specifikationer: Diameter på Cook King ildskål: 70 cm Tykkelse af Cook King ildskål: 2 mm Samlet højde: 80 cm Samlet bredde: ca. 78 cm Vægt: ca. 25 kg Materiale: naturstål “HÅNDLAVET” PRODUKTET AF

 • Cook King 60 cm Bålsted “MONTANA” high

  Cook King 60 cm Bålsted “MONTANA” high

  2.300 kr.

  Cook King 60 cm Bålsted “MONTANA” high  Tekniske specifikationer: Diameter på Cook King ildskål: 60 cm Tykkelse af Cook King ildskål: 2 mm Samlet højde: 80 cm Samlet bredde: ca. 68 cm Vægt: ca. 22 kg Materiale: naturstål “HÅNDLAVET” PRODUKTET AF

 • Cook King 80 cm Bålsted “MONTANA”

  Cook King 80 cm Bålsted “MONTANA”

  2.450 kr.

  Cook King 80 cm Bålsted “MONTANA”  Tekniske specifikationer: Diameter på Cook King ildskål: 80 cm Tykkelse af Cook King ildskål: 2 mm Samlet højde: 45 cm Samlet bredde: ca. 88 cm Vægt: ca. 25 kg Materiale: naturstål “HÅNDLAVET” PRODUKTET AF HØJ K

 • Cook King 70 cm Bålsted “MONTANA”

  Cook King 70 cm Bålsted “MONTANA”

  2.100 kr.

  Cook King 70 cm Bålsted “MONTANA”  Tekniske specifikationer: Diameter på Cook King ildskål: 70 cm Tykkelse af Cook King ildskål: 2 mm Samlet højde: 45 cm Samlet bredde: ca. 78 cm Vægt: ca. 22 kg Materiale: naturstål “HÅNDLAVET” PRODUKTET AF HØJ K

 • Cook King 60 cm Bålsted “MONTANA”

  Cook King 60 cm Bålsted “MONTANA”

  1.850 kr.

  Cook King 60 cm Bålsted “MONTANA”  Tekniske specifikationer: Diameter på Cook King ildskål: 60 cm Tykkelse af Cook King ildskål: 2 mm Samlet højde: 45 cm Samlet bredde: ca. 68 cm Vægt: ca. 18 kg Materiale: naturstål “HÅNDLAVET” PRODUKTET AF HØJ K

 • Cook King 100 cm Bålsted “PALMA”

  Cook King 100 cm Bålsted “PALMA”

  999 kr.

  Cook King 100 cm Bålsted “PALMA” Tekniske specifikationer: Højde på Cook King stativgrill: ca. 180 cm Diameter på Cook King-gitteret: 80 cm Tykkelse af Cook King gitterstænger: 5 mm Cook King grillrist materiale: naturligt stål Vægt: ca. 12,5 kg Pulv

 • DANGRILL – BÅLSTED M/ DREJBAR BOWLE Ø57CM

  558 kr.
 • Greenhand Bålsted, Ø58 cm, The Firepit - 12273

  Greenhand Bålsted, Ø58 cm, The Firepit – 12273

  995 kr.

  Greenhand Bålsted, Ø58 cm, The Firepit – 12273

 • Biolite Firepit + bålsted med tilbehør

  Biolite Firepit + bålsted med tilbehør

  2.059 kr.

  Med FirePit + kan du nyde hyggen ved et knitrende bål med samme varme og gode aroma men uden den forstyrrende og irriterende røg. FirePit + er et bålsted med et mesh-design, så du stadig kan se og nyde ilden uanset hvilken side du sidder på. Den kan rumme

 • Tilbud Höfats TRIPLE 120 bålsted

  Höfats TRIPLE 120 bålsted

  Original price was: 2.799 kr..Current price is: 2.399 kr..

  Få en moderne og stilfuld udsmykning til din have med Höfats TRIPLE 120 bålsted. Det skulpturelle design og de stilfulde flammer giver et unikt samlingspunkt for familien. Det er en fantastisk måde, at nyde en aften i haven eller på terrassen ved at sætte en kølig grill og lave lækre skumfiduser eller snobrød. Bålstedet er også let at flytte, så du kan skabe hygge med familie og venner hvor som helst. Skab din helt egen hyggelige atmosfære med Höfats TRIPLE 120 bålsted.

 • Höfats TRIPLE 90 bålsted

  Höfats TRIPLE 90 bålsted

  1.599 kr.

  Opdag en helt ny måde at nyde sommeraftner på med HÖFATS TRIPLE 90 bålsted. Det er aldrig været lettere at tænde op og sidde og nyde varmen. Du kan også tilberede forskellige retter på dette bålsted, som er udstyret med en grillrist og sidebord. Skab hyggelige stunder med familie og venner med dette TRIPLE bålsted fra Höfats.

 • Höfats TRIPLE 65 bålsted

  Höfats TRIPLE 65 bålsted

  1.099 kr.

  Dette lidt mindre bålsted er et perfekt tiltag til haven på de lune sommeraftner. Höfats bålstedet skaber hygge, og familien kan samles om bålet med snobrød eller skumfiduser over varmen. Det smukke bålsted har et elegant udtryk og vil komplimentere de fl

 • Cook King 60 cm Bålsted “DUBAI”

  Cook King 60 cm Bålsted “DUBAI”

  1.050 kr.

  Cook King 60 cm Bålsted “DUBAI” er et håndlavet produkt. Det er lavet af kvalitetsnaturstål, hvilket gør det meget holdbart. Den har en ildskålsdiameter på 60 cm og en tykkelse på ca. 2 mm, hvilket gør den velegnet til at lave et stort bål. Den har en samlet højde på 17 cm og en samlet bredde på 68 cm, hvilket gør den ideel til grillaftener. Den har en meget flot design, hvilket gør den perfekt til at skabe en stilfuld stemning. Den vejer 8 kg og kan bruges til at lave et stort bål, hvilket gør den velegnet til camping- og festarrangementer. Cook King’s Bålsted “DUBAI” er det ideelle valg for dem, der ønsker at lave et stort bål med perfekt kvalitet.

 • Aduro Udepejs sort bålsted

  Aduro Udepejs sort bålsted

  3.250 kr.

  Aduro Udepejs sort bålsted – Tag varmen og hyggen med ud! Denne prisbelønnede udendørs pejs fra Aduro er den perfekte måde at tilføje bålhygge og varme til din terrasse. Udepejsen har et elegant, sort stålfinish design, der er skabt til at skabe en smuk og stemningsfuld atmosfære. Med en brændeovn med rist, er den nem at tænde og regulere, så man kan nyde afslappet bålhygge og stille varme i løbet af aftenen. Aduros udepejs giver den ultimative terrasseoplevelse og føles som en luksuriøs tilføjelse til din bolig. Invitér venner og familie til en uforglemmelig aften på terrassen med Aduro Udepejs sort bålsted.

 • Aduro Fire Ball Udepejs bålsted

  Aduro Fire Ball Udepejs bålsted

  1.999 kr.

  Aduro Fire Ball Udepejs bålsted Skab hygge i haven med Aduro Fire Ball  Som den nyeste tilføjelse til vores sortiment af Outdoor-produkter introducerer vi nu Aduro Fire Ball. Aduro Fire Ball er et smukt og harmonisk bålfad, der både kan fungere som

Vil du vide mere omkring Bålsted?

Et bålsted er en beholder, hvor du kan tænde et bål med mindre risiko for at ilden breder sig end ved et traditionelt bål, fordi du har mere kontrol over ilden. Her kan samle vennerne til dybe samtaler, snobrødsbagning over åben ild og god musik fra guitaren eller højtaleren. Eller invitere familien på lækker mad tilberedt over bålet og nogle hyggelige timer i familiens skød.

Find et bålsted, du bliver tilfreds med

Du kan få mange hyggelige stunder omkring dit bålsted. Derfor skal du også finde et bålsted, der passer til dine behov og ønsker. For der findes mange forskellige typer bålsteder og -fade. Det kan være værd at overveje nogle af følgende parametre:

 • Materiale: Bålsteder er lavet af materialer, der kan tåle høje temperaturer – oftest metal eller støbejern. Støbejern er mest robust, men er til gengæld også meget tungt.

 • Størrelse: Et lille bålfad kan være rigeligt for en lille gruppe, der skal hygge og stege skumfiduser, men vil du have mange gæster og lave meget mad, skal du vælge et stort.

 • Design: Der findes mange forskellige former og stilarter. Så vælg et der passer til din smag. Ønsker du at fjerne fadet, når det ikke er i brug, så vælg et let et – måske foldbart.

 • Udstyr: Til nogle bålsteder følger der diverse udstyr – skærm til beskyttelse mod vind og gnister, grillrist, stativ til justering af højde, taske til transport og opbevaring osv.

 • Brændstof: Det mest normale er nok at bruge træ – altså brænde. Nogle bruger også grillbriketter eller trækul. Men du kan faktisk også få et bålsted, hvor du skal bruge gas.

Tænd op med omtanke

Selvom det er mere sikkert at tænde bål i et bålfad, skål du stadig tænke dig om.

Først og fremmest bør dit bålfad stå sikkert. Det skal stå stabilt og ikke i nærheden af beplantning, der kan gå ild i. Sørg også for, at hvis der er græs omkring bålstedet, at græsset ikke er for højt.

Husk også at tjekke reglerne for brug af åben ild. Især hvis du har taget dit bålsted med til et offentligt sted – i parken, på stranden eller lignende. Det er ikke alle steder, du må have åben ild. Er du derhjemme, er det en god idé at undersøge, om der er forbud mod brug af åben ild – f.eks. pga. tørke. Ellers kan det blive en meget dyr hyggeaften.

Hvad kan du bruge i stedet for et bålsted?

Afhængig af hvordan og til hvad du har tænkt dig at bruge dit bålsted, kan det være værd at overveje andre alternativer.

 • Varme: Er det udelukkende for varmens skyld, og måske fordi du vil kunne sidde ude på terrassen længere henne på året, så kan en terrassevarmer være løsningen. Den er også nemmere at bruge.

 • Madlavning: Er det fordi, du gerne vil kunne lave mad udendørs, så er en træpillegrill måske det helt rigtige valg. Her får du den helt autentiske røgsmag og -lugt, og den er nemmere at betjene.

 • Hygge: Er det den hyggelige atmosfære, du savner, kan du dekorere med LED-belysning i form af kæder og lignende rundt omkring på terrassen eller i haven, eller stille stearinlys på bordet.

Find et skønt bålsted med Hvidevarebanditten.dk, og skab ægte stemning

Her på siden har vi samlet bålsteder fra forskellige danske webshops, der har en god score på Trustpilot. Så kan du nemt og hurtigt finde det bålsted, der skal skabe stemning i din have eller på din terrasse.

Klik ind på det, og find den billigste forhandler, der har det på lager, og køb det i dag. Så får du det tilsendt, og så varer det ikke længe, før du kan glæde dig til stemningsfuldt samvær med venner og familie.