Viser alle 15 resultater

 • Einhell CLEANEXXO gulvvasker til hårde overflader u/batteri og lader

  Einhell CLEANEXXO gulvvasker til hårde overflader u/batteri og lader

  1.349 kr.

  Indgår i Power X-Change familien, hvor batterierne passer til over 300 forskellige maskiner, gulvvaskeren anvender 1 x 18 Volt batteri på 2,0 Ah eller mere. Du får med Power X-Change serien en kontinuerlig trådløs drift takket være udskifteligt og højtyde

 • Philips 3000 series HomeRun Aqua XU3110/02 Robot til støvsugning og gulvvask, Kombi, Grå, Metallic, Rund, Light/Beluga Metallic, 0,35 L, 54 dB

  Philips 3000 series HomeRun Aqua XU3110/02 Robot til støvsugning og gulvvask, Kombi, Grå, Metallic, Rund, Light/Beluga Metallic, 0,35 L, 54 dB

  5.834 kr.
 • Cecotec Conga 7090 AI Robotstøvsuger med Gulvvask - 10000 Pa

  Cecotec Conga 7090 AI Robotstøvsuger med Gulvvask – 10000 Pa

  2.002 kr.
 • Niceboy ION Charles i3 Plus Robotstøvsuger og Gulvvasker, Sort

  Niceboy ION Charles i3 Plus Robotstøvsuger og Gulvvasker, Sort

  1.199 kr.

  Niceboy ION Charles i3 Plus Robotstøvsuger er en professionel løsning til rengøring. Med Hurricane PRO-teknologi og sugekraft på 2300 Pa fjerner den effektivt snavs fra alle typer gulve. Denne robotstøvsuger kan både støvsuge og vaske gulve for en perfekt rengøring.

 • Kärcher Gulvvasker FC 7 Cordless

  Kärcher Gulvvasker FC 7 Cordless

  3.275 kr.

  Slut med at støvsuge før du vasker gulv! Vores nye FC 7 gulvvasker på batteri klarer det hele i en arbejdsgang – både hundehår, spildt mad og mudrede fodspor mm.

 • Tilbud Kärcher gulvvasker - FC7

  Kärcher gulvvasker – FC7

  Original price was: 3.899 kr..Current price is: 3.299 kr..

  Kärcher gulvvasker – FC7 er din ultimative løsning til nem og effektiv gulvvask. Med 4 mikrofiberklude og ledningsfri design, gør den rengøringen til en leg. Spar tid og besvær, og få et skinnende rent gulv hver gang! Oplev en effektiv rengøring med rotationshastighed på to trin og mulighed for at vaske uden støvsugning – alt sammen for at gøre din hverdag lettere og mere bekvem.

 • Kärcher FC 4-4 gulvvasker til hårde gulve 10554600

  Kärcher FC 4-4 gulvvasker til hårde gulve 10554600

  2.499 kr.

  Introducing Kärcher FC 4-4 gulvvaskeren til hårde gulve 10554600 – the ultimate solution for effortless floor cleaning. With two cleaning modes, a 2-tank system, and dirt collection technology, this device offers a seamless way to achieve sparkling clean floors. Elevate your cleaning routine with this professional-grade floor cleaner from Kärcher.

 • Niceboy ION Charles i10 Robotstøvsuger og Gulvvasker, Sort

  2.899 kr.

  Niceboy ION Charles i10 Robotstøvsuger med gulvvask Niceboy ION Charles i10 er en topmoderne robotstøvsuger, der med sin 3-i-1 multifunktionelle design udskiller sig. Denne højtydende enhed kombinerer støvsugning, avanceret gulvvask og UV-C sterilisering

 • Niceboy Robotstøvsuger ION Charles i8 2-i-1 Robotstøvsuger og Gulvvasker

  Niceboy Robotstøvsuger ION Charles i8 2-i-1 Robotstøvsuger og Gulvvasker

  1.899 kr.

  Niceboy ION Charles i8 robotstøvsuger er en kombination af både en effektiv støvsuger og en moppe med intelligent AQUA Direct vanddispensering. Med Niceboy ION-mobilappen kan du overvåge rengøringen på få sekunder ved hjælp af din mobiltelefon. Støvsugere

 • Bissell 2240N - Gulvvasker

  Bissell 2240N – Gulvvasker

  2.049 kr.

  Bissell 2240N – Gulvvasker SpinWave Cordless Floor Mop er udviklet til professionel rengøring af hårde gulve. Den motoriserede moppe giver dig ledningsfri bekvemmelighed og kraftfuld rengøring. Intet mere skrubbe! Den kraftfulde motor og de to roterende SpinWave Pads gør rengøring af dine gulve hurtigt og effektivt. Den innovative teknologi gør det muligt for dig at komme tættere på kanter og hjørner for en komplet rengøring. Med Bissell 2240N – Gulvvasker SpinWave Cordless Floor Mop kan du nemt opnå perfekte rengøringsresultater uden at skulle skrubbe.

 • Automatisk skrubbe-/tørretumbler Nilfisk SC430 53 B GO FULL PKG

  Nilfisk SC430 Walk-behind Gulvvasker

  28.974 kr.
 • ILIFE W90 Ledningsfri 2-i-1 Støvsuger og Gulvvasker

  ILIFE W90 Ledningsfri 2-i-1 Støvsuger og Gulvvasker

  1.499 kr.

  Xtreme clean motor, som gør det til det perfekte værktøj til at opnå en dyb, langvarig renhed. Det er nemt at bruge og tilbyder fuld manøvredygtighed for at nå de mest utilgængelige steder. Takket være det høje støvsugestyrke, kan du fjerne støv, snavs og allergener fra gulve, vægge og andre overflader med et enkelt trin. ILIFE W90 Ledningsfri 2-i-1 støvsuger og gulvvasker er den ultimative løsning til rengøring af både hårde og bløde overflader. Takket være det kompakte design, kan den nemt komme ind i de små hjørner, hvor støv og skidt samler sig. Og selvfølgelig er den også nem at opbevare. Få en ren og sund bolig og gør rengøring let med ILIFE W90.

 • ILIFE A10s 2-i-1 Robotstøvsuger og Gulvvasker

  ILIFE A10s 2-i-1 Robotstøvsuger og Gulvvasker

  2.399 kr.

  Billig og god robotstøvsuger Opdag en smartere og mere bekvem måde at rengøre dit hjem på med ILIFE A10s robotstøvsuger. Denne smarte støvsuger kombinerer lasernavigation og kortlægning for at sikre en nøjagtig og effektiv rengøring hver gang. Den tilpa

 • ILIFE A80 2-i-1 smart robotstøvsuger og gulvvasker

  ILIFE A80 2-i-1 smart robotstøvsuger og gulvvasker

  1.999 kr.

  ILIFE A80 2-i-1 smart robotstøvsuger og gulvvasker er et must-have for professionelle rengøringsfans. Takket være det avancerede design er denne robotstøvsuger uovertruffen med hensyn til rengøringsevne, da den nemt kan rengøre gulve og gulvtæpper. Den har desuden automatisk carpet boost, som gør tæpperne skinnende rene. Og med smarte funktioner, såsom timer og detaljeret styring, kan du let få det bedste ud af denne robotstøvsuger. ILIFE A80 er det perfekte valg for alle, der elsker renlighed og kvalitet.

 • Kärcher Gulvvasker FC 5 Cordless

  Kärcher Gulvvasker FC 5 Cordless

  2.484 kr.

  Kärcher FC 3 trådløs Premium gulvvasker gør gulvrengøring nemmere end nogensindeDet innovative selvrensningssystem sikrerat der konstant er rent vand tilgængeligtmens den suger og rengører på samme tidDets strømlinede design betyderat du uden besvær kan komme til omkring møbler og andre områderder er svære at nåGør gulvrengøring nemt og problemfrit med Kärcher FC 3 trådløs Premium gulvvasker.

Vil du vide mere omkring Gulvvaskere?

En gulvvasker tager det slidsomme arbejde ud af at holde dit træ-, flise- eller betongulv rent og pænt. For med gulvvaskeren slipper du for at skulle finde gulvskrubbe, gulvklud og spand frem, og for at skulle ned på alle fire, når de genstridige pletter skal skrubbes helt væk.

Hvilke former for gulvvaskere findes der?

Generelt kan du vælge mellem 3 forskellige typer af gulvvaskere. Der er:

 • Den elektriske gulvvasker – som kræver, at du kan sætte den til en stikkontakt lige som en traditionel støvsuger. Det er den mest udbredte form for gulvvasker på markedet.

 • Den batteridrevne gulvvasker – giver større bevægelsesfrihed, men kræver, at du vælger en model med batterikapacitet nok til at klare alle dine gulvarealer på én opladning.

 • Gulvvasker-robotter – er selvkørende, batteridrevne gulvvaskere, som klarer gulvvasken for dig. Igen kan batterilevetiden være en udfordring, ligesom indretningen kan udfordre maskinen.

Hvordan finder du den rigtige gulvvasker til din bolig?

Som du kan se i produktoversigten ovenfor, finde der mange forskellige udformninger, størrelser og funktionsmåder på gulvvaskere.

Her er gulvvaskere, der fungerer som en form for vådstøvsugere. Her sprøjtes der først vand på gulvet foran gulvvaskeren, som så efterfølgende suger vandet op. Denne type gulvvaskere er løsningen hos dig, hvor gulvet sjældent er særlig beskidt.

Derudover er der også gulvvaskere, som vasker gulvet ved hjælp af en børste eller en roterende skive eller tromle. Altså er der fysisk kontakt mellem gulvvaskeren og gulvet. Derfor giver det en grundigere gulvvask, som også fjerner pletter og plamager på gulvet.

Uanset hvilken type gulvvasker du vælger, bør du også overveje disse parametre, før du udser dig en gulvvasker fra produktoversigten ovenfor:

 • Strømforbrug: En gulvvasker bruger strøm til selve driften og til at varme vandet op. Strømforbruget fremgår af energimærkningen. Den går på en skala fra A til G, hvor A i praksis er teknologisk uopnåeligt endnu, og G står for et meget højt energiforbrug. De mest energivenlige gulvvaskere ligger i dag i energiklasse C.

 • Batterilevetid: Vælger du en batteridrevet eller gulvvasker-robot, skal batteritiden gerne svare til det areal, du skal have vasket. Ellers skal du holde pause i arbejdet, mens batterierne lader op. Derved kan du nemt få spredt snavs fra det beskidte gulv ind på det rene.

 • Størrelsen på området: Skal du vaske et større gulvareal hver gang, bliver du naturligvis hurtigere færdig med en gulvvasker med et bredt arbejdsområde. Det er typisk dyrere maskiner, hvorfor du bør overveje, hvor meget du er villig til at betale for at blive hurtig færdig med gulvvasken.

 • Størrelse og vægt: Jo større gulvvasker, jo tungere. Vægten har stor indflydelse på, hvor anstrengende det er at bruge gulvvaskeren. Og hvor nem den er at manøvrere. Samt hvor let den er at få ind i krogene og gennem eventuelt smalle passager rundt om i boligen.

 • Vandkapacitet: Det er også vigtigt, at du vælger en gulvvasker med vand nok ombord til at kunne klare så meget af gulvvasken som muligt, uden at du skal skifte vand. Altså skal kapaciteten af vandbeholderne til både rent og beskidt vand helst svare nogenlunde til det gulvareal, du skal vakse.

 • Gulvtyper: Det er ikke alle gulvvaskere, som passer til alle gulvtyper. Nogle gulvvaskere kan f.eks. ikke vaske trægulve. Så sørg for at tjekke, at den gulvvasker du køber, har det nødvendige udstyr til at vaske de gulve, du har i din bolig.

 • Tilbehør: Det rigtige tilbehør kan have stor betydning for, hvor nemt du får arbejdet med gulvvaskeren for hånden. Så sørg for både at undersøge, hvad der følger med af tilbehør, samt hvad der findes at tilkøbsmuligheder, som eventuelt kan være relevant at investere i.

En damprenser kan være et godt supplement til en gulvvasker

Har du et flisegulv, kan en damprenser været et godt supplement til din gulvvaskeren.

For hvor gulvvaskeren er god til at vaske overfladen på fliserne og fjerne det værste skidt i fugerne mellem dem i hverdagen, er dampvaskeren genial til at rense fugerne, når du skal gøre hovedrent på dine gulvfliser.

For selv om gulvvaskeren fjerner skidt i hverdagen, kan den sjældent fjerne eventuelle spildte væsker, som har misfarvet fugen. Eller det skidt og møg som har sat sig bedre fast i fugen.

Her følger der et meget smalt mundstykke med til de fleste damprensere, som passer ned i fugen. Det gør det muligt, nemt at løsne skidtet og fjerne overfladiske misfarvninger af fugen med den varme damp fra damprenseren.

Gode alternativer til en gulvvaksker

Synes du ikke, at en gulvvasker er den helt rigtige løsning til dit behov, kan du også overveje:

 • En damprenser behøver ikke kun være et supplement. Det er også et godt alternativ til en gulvvasker. For damprenseren kommer med et støvsugerlignende mundstykke, hvor du kan påspænde en gulvklud. Så kan du sprede damp ud på gulvet, og tørre det op med gulvkluden – og på den måde vaske gulvet. Så har du ikke så store gulvarealer, kan damprenseren sagtens klare arbejdet for dig.

 • En vådstøvsuger er en anden måde at få vasket gulvet på. Vådstøvsugeren sprøjter vand og rengøringsmiddel på gulvet, og suger så det beskidte vand op i en separat beholder i støvsugeren. Derved får du ikke bare skidt og møg med op, men også de urenheder, pletter og større plamager, som har sat sig på gulvet, som ikke kræver varmt vand for at løsne sig. Samtidig kan du også nemt få suget vand op efter lettere uheld og vandskader.

 • En robotstøvsuger eller almindelig støvsuger kan også være et alternativ. Her får du godt nok ikke vasket gulvet. Men du får fjernet hverdagens skidt, møg og eventuelle hår fra kæledyr. Kun pletter og plamager giver støvsugeren op overfor. Så er det ikke noget, du har særlig tit, kan du sagtens klare dig med en støvsuger.

Hvilken webshop er den bedste at købe din gulvvasker hos?

Selv om vi har et stort udvalg af gulvvaskere, sælger vi dem faktisk slet ikke på Hvidevarebanditten.dk. I stedet har vi fundet alle de gulvvaskere, som en række af Danmarks mest kunderoste webshops har på lager.

Det gør det nemt for dig at få overblik over markedet for gulvvaskere netop nu, og let at finde den billigste webshop at købe den i. Uden at du risikerer at få en dårlig kundeoplevelse.

For lige så snart du klikker dig ind på den gulvvasker, som virker som det bedste match for dig, kan du se, hvilke af de udvalgte webshops som har modellen på lager, og hvem der er billigst med den.

Så er det bare at klikke dig ind til webshoppen, bestille og glæde dig over, at du har fundet den rigtige gulvvasker til dit behov til en god pris.

Så rul op, find din nye gulvvasker, og køb den billigst.