Viser 1–160 af 410 resultater

Vil du vide mere omkring Opvaskemaskiner?

I princippet kunne du nok godt undvære en opvaskemaskine og vaske op i hånden. Men har du lyst til det? Næppe. Det er nok også grunden til, at du er her. En opvaskemaskine er bare virkelig praktisk og mindsker mængden af husholdningsarbejde. Det frigiver selvfølgelig tid til en række andre aktiviteter, der er langt mere spændende end at vaske op.

Tidligere var det ikke unormalt, at en opvaskemaskine larmede stort set lige så meget som Niagara Falls, når den kørte. Det var selvsagt ikke hensigtsmæssigt at skulle opholde sig i det samme rum som den, og kunne være særligt irriterende, hvis du havde et køkken-alrum.

I dag er opvaskemaskinen meget mere lydsvag. Så selv om du har en bolig med køkken-alrum, kan opvaskemaskinen sagtens køre, mens du er i rummet.

Derudover er der også gjort meget for, at opvaskemaskinerne bruger så lidt strøm og vand som muligt, når de kører. De fleste opvaskemaskiner har i dag særlige Eco-programmer, hvor bruger minimalt af både vand og el. Det er også værd at tænke over i en tid, hvor elpriserne slår nye rekorder, og prisen på vand heller ikke er så lav, som den var engang.

Sådan vælger du den rette opvaskemaskine

Der er en række faktorer, som du bør overveje, når du skal finde ud af, hvilken opvaskemaskine der er den rette for dig. Det handler først og fremmest om:

  • Antal kuverter: Antallet af kuverter er vigtigt for, at du ikke skal sætte opvaskemaskinen i gang hele tiden. Når du regner antallet af kuverter ud, skal du både se på, hvor mange personer I er i husstanden, og hvor mange måltider I spiser derhjemme. Hvis I er fire personer, der spiser morgenmad og aftensmad derhjemme, har I brug for en opvaskemaskine, der kan klare i hvert fald otte kuverter, så I ikke behøver at sætte maskinen i gang mere end en gang i døgnet.

  • Lydniveauet: Det er selvfølgelig vigtigt, at din opvaskemaskine ikke larmer for meget. Særligt, hvis den skal stå i dit køkken-alrum. Lydniveauet måles i decibel (dB). De fleste opvaskemaskiner ligger i dag et sted mellem 40 og 50 dB, hvilket er under lydniveauet for en almindelig samtale. Så jo lavere dB, des mindre larm.

  • Energimærkningen: Opvaskemaskiner bliver i dag tildelt et energimærke alt efter, hvor strømbesparende de er. Det er selvfølgelig værd at være opmærksom på, så du ikke får købt en strømsluger. Energimærkningen går fra A til G, hvor A er det bedste, men i praksis uopnåeligt – endnu.

  • Størrelse: Opvaskemaskiner fås i flere forskellige mål. Det er derfor selvfølgelig vigtigt, at du måler op, der hvor din opvaskemaskine skal stå, så du er sikker på, at den kan være der. De fleste opvaskemaskiner passer dog altid ind i et 60’er-skab i køkkenet, men kan have forskellig højde.

  • Tørreevne: Opvaskemaskinerne hjælper med at tørre dine tallerkner af. Igen skal du se på energimærkningen i forhold til tørrevenen for at få den mest effektive.

Alternativer til en almindelig opvaskemaskine

Kan du ikke få en traditionel opvaskemaskine til at passe ind i din indretning. Eller har du ikke brug for så stor en kapacitet på opvaskemaskinen i hverdagen. Så kan du overveje:

Find din nye opvaskemaskine hos Hvidevarebanditten.dk

Hos Hvidevarebanditten.dk kan du finde et stort udvalg af opvaskemaskiner fra udvalgte danske webshops. Klik dig ind på de forskellige maskiner for at læse mere om fordelene ved dem, og få overblik over, hvad maskinerne koster hos de enkelte webshop.

Så kan du nemt og hurtigt få bestilt din nye opvaskemaskine hjem.