Der er 6 varer.

Kaffemaskiner

Stort udvalg af kaffemaskiner

Spar helt op til 75% på kvalitetskaffemaskiner og tilbehør 

 

Find netop den kaffemaskine, der passer til dit behov. Vi forhandler kvalitetsmærker som OBH Nordica, Krups og Moccamaster m.fl. 

Drømmer du for eksempel om en kaffemaskine med termokande? Så forhandler vi en Philips HD7546, der selv slukker, når kaffen er klar – Samtidig med, at kaffen holdes varm i termokanden i lækkert rustfrit stål.  

Er du derimod mere til MoccaMasters tidsløse kaffemaskine, så forhandler Hvidevarebanditten.dk også en MoccaMaster KB 741 AO, der kan brygge ti kopper kaffe på 6 minutter, og som automatisk slukker efter 40 minutter. Derudover kommer MoccaMasteren med 5-10 års garanti. 

Hvis du sammen med kaffemaskinen skal bruge friskkværnet kaffe, så forhandler vi et bredt udvalg af kaffekværne. Blandt andet Krups kaffekværn model GVX242 der kværner mellem 2 og 12 kopper og vandt TÆNK Bedst i Test 2016.

Hvis du er mere til café latte, så kan du købe en espressomaskine og en mælkeskummmer. Se blandt andet denne her espressomaskine fra Dualit, og den automatiske mælkeskummer fra Krups.

Her forhandler vi et bredt udvalg af markedets kaffemaskiner og med forskellige prisklasser har vi helt sikkert den helt rigtige kaffemaskine til dig.

Med en ny kaffemaskine får du opfyldt dit behov for en frisk og god kop kaffe. Det er noget, mange mennesker sætter utroligt meget pris på. Om det er morgenkaffen eller eftermiddagskaffen – så sørger Hvidevarebanditten for, du du får hvad du har behov for.
Vi har sørget for at have et stort udvalg fordi vi ved, at der er behov for forskellige maskiner. Vi har alt lige fra fra espressomaskiner til helt almindelige kaffemaskiner – fordi vi alle sammen er forskellige. Nogle mennesker elsker cappuccino eller americano mens andre bare gerne vil have en helt almindelig kop sort kaffe.


Hvidevarebanditten søger for at nå hele vejen rundt, hvis du er på udkig efter det helt store kaffebrygningskit. Lige fra de friskkværnede bønner til kaffemaskinen, der laver din perfekte kop kaffe. Fordelen med de friskkværnede bønner er, at du opnår en helt anden smag end de færdigkværnede, du kan købe i butikkerne. Derfor anbefaler vi naturligvis altid at købe en kværn til kaffen – særligt hvis du er kaffeentusiast. Vi forhandler flere forskellige slags – og både kaffekværne og kaffemøller. En kaffemølle er god fordi den ingenting fylder, og så kværner den hurtigt en portion kaffe så du kan brygge en perfekt kande kaffe – eller lave en lækker fyldig espresso. 

Underkategorier