Der er 52 varer.

Køkkenudstyr

Find alt inden for køkkenudstyr – Nogle af landets bedste priser

Her forhandler vi alt du skal bruge af køkkenudstyr til at opgradere køkkenet

 

Nyt udstyr til køkkenet? Her hos Hvidevarebanditten forhandler vi alle de førende brands inden for køkkengrej. Vi har mange forskellige varer på lager, så helt sikkert også noget, der vil falde i din smag. Om du mangler en ny elkedel, en ny blender eller en ny køkkenmaskine. 
Køkkenudstyr er en essentiel del af dit køkken, og det er vigtigt at have udstyret i orden, hvis du nyder at bruge tid på madlavning. 

Om du skal lave en lækker smoothie eller en milkshake, så har vi lige netop den blender, du skal bruge. Du kan blandt andet købe en OBH Nordica Smoothie Twister, der er beregnet til at lave lækre smoothies. Den har en kraftig 300 Watts motor og kan sagtens knuse is.
Hvis du skal bruge noget større, så anbefaler viOBH Nordica Blender Ultimate Blend, der er en blender, der kan alt. Den har 30.000 omdrejninger i minuttet. Den har seks programmer der spænder fra grøntsager til knusning af isterninger. 

Om du er ung eller gammel, så er det tæt på ”need to have” at have en elkedel. Her hos os, kan du vælge mellem mange forskellige modeller, størrelser og farver. Det er næsten ligegyldigt, hvilke krav du har, for vi kan helt sikkert matche det. Vi forhandler for eksempel en OBH Nordica Dome Elkedel I Cremeeller Sort. Den har et retro-udseende og varmelegeme i bunden, så den kan varme vand op hurtigt. 

Måske er du typen, der nyder at bruge tid i køkkenet – og at have udstyret i orden. Måske laver du dine ting fra bunden – og her kan du eksempelvis købe en stavblender fra OBH Nordica Easy Mix, så du kan lave hjemmelavet pesto til din pizza eller pastaret. 

Du kan også gå hele vejen og købe en OBH Nordica Hero 1200 Køkkenmaskine, der er en kraftig køkkenmaskine med alverdens tilbehørsdele. Det er ikke bare en køkkenmaskine til at slå din bolledej op, men kan også være en kødhakker eller et pølsehorn. Med OBH Nordicas Hero får du alt-i-en. 


Varer sidevis

Varer sidevis