OBH Nordica ActiFry Genius XL Airfryer – Anmeldelse

Har du et ønske om at stege, bage eller grille mad uden tilsætning af olie eller andet fedtstof? Så er den nye OBH Nordica ActiFry Genius XL Airfryer måske det perfekte produkt til dig. ActiFry er verdens første af sin slags! Med dens unikke teknologi og drejearm giver den sprøde, gode restultater hver gang.

I denne anmeldelse vil vi gå i dybden med ActiFry Genius, så du kan danne dig et overblik over dens styrker og svagheder. Måske er det lige præcis OBH Nordica ActiFry Genius XL Airfryer som skal hjem i dit køkken og bo.

Specifikationsoversigt OBH Noridca ActiFry Genius XL Airfryer

Kapacitet1,70 kg
Størrelse29,5 x 48,9 x 38,0 cm
Vægt4,8 kg
Justerbart termostatJa
DisplayJa
Watt1500
MaterialeRustfrit stål
Tilberedningsfunktioner9

OBH Nordica ActiFry Genius XL Priser

OBH Actifry AG9608S0 Genius XL 1,7 kg.
5
OBH Actifry Genius XL 1,7 kg. AG9608S0
5
OBH Nordica ActiFry Genius XL AG9608S0 - Varmluftsrister - 1.5 kW - sort
4.5
OBH Nordica Genius XL ActiFry
4.5
ActiFry Genius 1,7Kg Black
OBH Nordica Actifry Genius 1.7 kg Black
4.5
OBH Nordica ActiFry Genius 1,7Kg Black
OBH Nordica - ActiFry Genius
OBH Nordica Actifry Genius XL frituregryde sort 1,7 kg

Tæt på OBH Nordica ActiFry Genius XL Airfryer

Med denne model fra OBH Nordica får du nemt og hurtigt overstået madlavningeen. Du kan endda lave nok til hele familien. Med en kapacitet på 1,7kg er der plads nok til at lave en mængde svarende til 8 portioner på en gang.

Du får mulighed for at lave gode, lækre retter med nærmest ingen fedtstof tilsat. Det kan du bl.a. takket være dens Dual Motion-teknologi. 


Funktioner 

Den kommer med 9 tilberedningsfunktioner, så du bare skal putte f.eks. kylling ind og vælge programmet til det. Det er virkelig noget, der gør det nemt at lave mad. 

OBH Nordica ActiFry Genius XL Airfryer er udstyret med en timer, så du kan indstille den til at starte efter et bestemt tidspunkt. Det er især praktisk, hvis du ønsker at have maden klar, når du kommer hjem fra arbejde eller skole.

Du får også automatisk sluk-funktion, så du ikke behøver at bekymre dig om at huske at slukke for den manuelt. Det er ikke kun praktisk, men også en god sikkerhed.

ActiFry Genius XL har desuden en unik “ryst-og-rør”-funktion, der gør det let for dig at røre rundt i maden, mens den er i gang med at tilberede, så du får et jævnt resultat hver gang.

Design

ActiFry Genius er sort og rund. Den ligner nærmest en stor skål, med en holder bagpå. 

Der er vindue i toppen, så du kan se ned til din mad, mens den tilberedes. 

Øverst sidder et touch display, hvorfra du kan vælge programmer, justere temperatur og se tiden. Der er hvide stregtegnede ikoner for programmer, og displayet viser tal i blå. 

Brugervenlighed

ActiFry Genius XL er dejlig nem at bruge. Med de mange programmer og det nemme display, skal du faktisk nærmest bare sætte maden i, trykke på en knap og vente. 

Skålen, som maden puttes i, er belagt med non-stick, så maden ikke hænger fast. Non-stick har også den fordel, at det er nemt at tørre af. Dermed bliver rengøringen efter madlavningen også nem. 

Ekstra tilbehør

Ved køb af en OBH Nordica ActiFry Genius XL medfølger der et opskriftshæfte. Her finder du inspiration til massere af rettre, som du kan lave på den. 

OBH Nordica har desuden udviklet en ActiFry app, som er tilgængelig i både Google Play og App Store. Den kan bruges til alle deres ActiFry modeller og giver tips til opskrifter, mulighed for at gemme opskrifter og mere.

Fordele og ulemper ved OBH Nordica ActiFry Genius XL Airfryer

Det er meget individuelt, hvad man lægger vægt på, når man skal vælge en airfryer. Derfor er det også forskelligt, hvad man ser som en fordel og en ulempe. Vi har dog listet, hvad vi synes er fordele og ulemper ved OBH Nordica ActiFry Genius XL, så du kan danne dig et hurtigt overblik.

FordeleUlemper
Stor kapacitet
9 programmer
Brugervenlig
Non-stick
God pris
Fylder meget
Kun 1 farve
Kan kun tilberede
1 ting ad gangen

OBH Nordica ActiFry Genius XL Priser

OBH Actifry AG9608S0 Genius XL 1,7 kg.
5
OBH Actifry Genius XL 1,7 kg. AG9608S0
5
OBH Nordica ActiFry Genius XL AG9608S0 - Varmluftsrister - 1.5 kW - sort
4.5
OBH Nordica Genius XL ActiFry
4.5
ActiFry Genius 1,7Kg Black
OBH Nordica Actifry Genius 1.7 kg Black
4.5
OBH Nordica ActiFry Genius 1,7Kg Black
OBH Nordica - ActiFry Genius
OBH Nordica Actifry Genius XL frituregryde sort 1,7 kg

Hvad skal jeg være opmærksom på før jeg køber?

Før du investerer i en OBH Nordica ActiFry Genius XL, eller en anden airfryer eller actifryer, skal du vurdere, hvad dine behov er. Kig især på 4 områder: 

  1. Kapacitet & størrelse
  2. Funktioner
  3. Design

Er OBH Nordica ActiFry Genius XL en maskine for dig?

For at kunne svare på det spørgsmål, skal vi kigge på de områder, vi nævnte ovenfor.

Hvor mange skal du lave mad til? Kapaciteten er en af de vigtigste og mest afgørende faktorer, når man skal beslutte sig. Det giver sig selv, at det ikke er særlig smart at købe en med for lidt plads til ens behov. Omvendt er det også ærgeligt at betale ekstra, for plads du ikke skal bruge – og at optage unødvendig meget plads på dit køkkenbord. 

Hvad vil du lave af mad? Hvis du har særlige ønsker eller krav til funktioner, som OBH Nordica ActiFry Genius XL ikke besidder, ja så er den ikke maskinen for dig. Men har du almindelige ønsker, så som at kunne forberede hurtigere, sundere mad til dig og din familie, så kan den godt være et match.

Designet er ikke helt ligemeget, når vi kigger på køkkenmaskiner, som optager meget plads. ActiFry Genius XL fylder ret meget, og dens sorte farve skjuler ikke ligefrem maskinen. Men har du pladsen, og passer den godt ind i din stil ellers, er den god for dig. 

Der findes alternativer derude, som er billigere og der findes dyrere. Vil du have en billigere maskine, vil du skulle give afkald på nogle af de mange elementer ved ActiFry Genius XL. Vil du derimod gerne ofre flere penge, kan du få endnu flere funktioner og power ved andre modeller.

OBH Nordica ActiFry Genius XL Airfryer

Relaterede artikler