AEG DBB5661HG – Væghængt emhætte

Denne AEG DBB5661HG – Væghængt emhætte er en kraftfuld og stilfuld løsning til ethvert køkken. Med tre sugestyrker, Breeze-funktion og SilenceTech-teknologi får du et kraftfuldt og støjsvagt sug. Emhætten har et bredt luftmængdefang på 60 cm og en maksimal luftmængde på 400 m³/time. LED spotbelysningen giver et behageligt skær, og den intense sugefunktion giver mulighed for at suge op store mængder køkkenluft. Med denne væghængte emhætte får du al den kraft, du behøver.

DKK kr. 7.695,00
AEG DBB5661HG - Væghængt emhætte
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AEGEAN: 7332543712045 Varenummer (SKU): 5348500531410070 Kategori:

AEG DBB5661HG – Væghængt emhætte

Er du på jagt efter AEG DBB5661HG – Væghængt emhætte? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med AEG DBB5661HG – Væghængt emhætte bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

AEG DBB5661HG – Væghængt emhætte er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber AEG DBB5661HG – Væghængt emhætte får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller AEG DBB5661HG – Væghængt emhætte online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager AEG DBB5661HG – Væghængt emhætte uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx AEG DBB5661HG – Væghængt emhætte. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7332543712045

Brand

AEG