Tilbud

AEG RKB439F1DX – Fritstående køleskab

AEG RKB439F1DX – Fritstående køleskab er et energieffektivt køleskab i rustfrit stål med DynamicAir-funktion, der holder dine madvarer friske i længere tid. Køleskabet har en indvendig LED-belysning for et godt overblik over indholdet, rummelige grøntsagsskuffer samt køletemperaturregulering med kun et tryk på knappen. Dette køleskab er perfekt til at opbevare dine dagligvarer og forsyninger i forlænget friskhed og kvalitet.

DKK kr. 6.151,00
AEG Køleskab RKB439F1DX (Rustfrit stål m/antifingerprint)
3.5
DKK kr. 7.584,00
kr. 7.595,00
AEG RKB439F1DX - Fritstående køleskab
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AEGEAN: 7332543732890 Varenummer (SKU): 5348501984049203 Kategori:

AEG RKB439F1DX – Fritstående køleskab

Er du på udkig efter AEG RKB439F1DX – Fritstående køleskab? Så er du landet det helt rigtige sted. Med AEG RKB439F1DX – Fritstående køleskab bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

AEG RKB439F1DX – Fritstående køleskab er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber AEG RKB439F1DX – Fritstående køleskab får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller AEG RKB439F1DX – Fritstående køleskab online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager AEG RKB439F1DX – Fritstående køleskab uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx AEG RKB439F1DX – Fritstående køleskab. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7332543732890

Brand

AEG