Tilbud

Ankarsrum AKM 6230 LC – Køkkenmaskine

Den er designet med en kraftfuld motor, der giver dig mulighed for at knuse is, lave mousserende, samt lave dej og kager. Maskinen er udstyret med 10 hastigheder, der giver dig mulighed for at skabe alle dine kulinariske kreationer med større præcision. Ankarsrum AKM6230 kommer med en 5,5 liter rustfri stål skål og en kraftig spiralkniv, der sikrer optimale resultater hver gang. Kniven kan også bruges til at skære grøntsager og lave saucer, og det hele kan nemt rengøres. Maskinen er desuden velegnet til at skære, og den kommer med et ekstra sæt skiveskåle. Med Ankarsrum køkkenmaskinen AKM6230 bliver det muligt at skabe lækre måltider og velsmagende retter. Dette er det perfekte værktøj til alle kokke og bagere, der ønsker at fremstille deres egne madvarer.

Ankarsrum AKM 6230 LC - Køkkenmaskine
4.5
Ankarsrum røremaskine Assistent Original AKM 6230 LC - Råhvid
4.5
Ankarsrum Assistent AKM 6230 Køkkenmaskine creme light
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Ankarsrum
EAN: 7350061086172
Varenummer (SKU): 5348501983372803 Kategori:

Ankarsrum AKM 6230 LC – Køkkenmaskine

Er du på udkig efter Ankarsrum AKM 6230 LC – Køkkenmaskine? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Ankarsrum AKM 6230 LC – Køkkenmaskine bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Ankarsrum AKM 6230 LC – Køkkenmaskine er fra producenten mærke, som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Ankarsrum AKM 6230 LC – Køkkenmaskine får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Ankarsrum AKM 6230 LC – Køkkenmaskine online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Ankarsrum AKM 6230 LC – Køkkenmaskine uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være svært at købe hvidevarer som fx Ankarsrum AKM 6230 LC – Køkkenmaskine. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7350061086172

Brand

Ankarsrum