Tilbud

Ankarsrum køkkenmaskine – Assistent Original – Ocean Blue

Maskinen har ændret sig lidt med tiden, men stadig produceres den i alle dens størrelser og farver. Nu er den kendt som Ankarsrum, og er den samme maskine, som svenskerne har elsket siden 1950’erne. Den nyeste model er Assistent Original Ocean Blue og er konstrueret til let og effektiv brug. Denne køkkenmaskine er udstyret med mange rugbrødsmuller til at bearbejde store portioner dej. Maskinen er super støjsvag, hvilket gør det muligt for dig at lave dej, uden at vække hele huset. Denne maskine er den perfekte kombination af præcision, kraft og kvalitet og er designet til at give dig et godt resultat.

Ankarsrum køkkenmaskine - Assistent Original - Ocean Blue
4.5
Ankarsrum AKM6230OB - Køkkenmaskine
4.5
Ankarsrum AKM 6230 køkkenmaskine Ocean Blue
4.5
Ankarsrum Ocean Blue køkkenmaskine AKM6230OB (blå)
2.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Ankarsrum
EAN: 7350061086790
Varenummer (SKU): 8029801983379401 Kategori:

Ankarsrum køkkenmaskine – Assistent Original – Ocean Blue

Er du på jagt efter Ankarsrum køkkenmaskine – Assistent Original – Ocean Blue? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Ankarsrum køkkenmaskine – Assistent Original – Ocean Blue bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Ankarsrum køkkenmaskine – Assistent Original – Ocean Blue er fra producenten , som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Ankarsrum køkkenmaskine – Assistent Original – Ocean Blue får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Ankarsrum køkkenmaskine – Assistent Original – Ocean Blue online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Ankarsrum køkkenmaskine – Assistent Original – Ocean Blue uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille hvidevarer som fx Ankarsrum køkkenmaskine – Assistent Original – Ocean Blue. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7350061086790