Tilbud

Ariete Dual Airfryer

Forkæl hele familien med Ariete Dual Airfryer, der har to kurve med en kapacitet på 4 liter hver – svarende til 1,7 kg pr. kurv. Med en effekt på 1700W og dual zone-funktion kan du tilberede maden præcis som du ønsker i hver kurv. Den professionelle Sync-funktion gør madlavningen endnu mere bekvem.

Ariete Dual Airfryer
Ariete - Air Fryer Dual Metal
Frituregryder 4624 Ariete Airy Frituregryder Dual Metal
4.5
Ariete 4624 Dobbelt 8 L 1700 W Lavfedt steger Sort, Sølv
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Ariete
EAN: 8003705120648
Varenummer (SKU): 1408802142725505 Kategori:

Ariete Dual Airfryer

Er du på udkig efter Ariete Dual Airfryer? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Ariete Dual Airfryer bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Ariete Dual Airfryer er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Ariete Dual Airfryer får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Ariete Dual Airfryer online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Ariete Dual Airfryer uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille hvidevarer som fx Ariete Dual Airfryer. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8003705120648