Big Green Egg Kulgrill, medium / Ø 36cm.

Oplev den berømte klassiker Big Green Egg Kulgrill i den velkendte mørkegrønne farve. Med sin karakteristiske æggeform er denne grill både æstetisk og praktisk. Formen giver en jævn varmefordeling i hele grillen, så du er sikker på, at madlavningen foregår ensartet og effektivt. Denne mediumstørrelse grill har en Ø på 36 cm og giver omkring 6-7 portioner. Med Big Green Egg Kulgrillen får du en professionel kvalitet og du vil ikke fortryde dit køb.

DKK kr. 10.299,00
Big Green Egg Integgrated Nest M + Handler - 117625
4.5
DKK kr. 11.990,00
Big Green Egg Kulgrill, medium / Ø 36cm.
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Big Green EggEAN: 665719117625 Varenummer (SKU): 7375901459522878 Kategori:

Big Green Egg Kulgrill, medium / Ø 36cm.

Er du på jagt efter Big Green Egg Kulgrill, medium / Ø 36cm.? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Big Green Egg Kulgrill, medium / Ø 36cm. bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Big Green Egg Kulgrill, medium / Ø 36cm. er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Big Green Egg Kulgrill, medium / Ø 36cm. får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Big Green Egg Kulgrill, medium / Ø 36cm. online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Big Green Egg Kulgrill, medium / Ø 36cm. uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille hvidevarer som fx Big Green Egg Kulgrill, medium / Ø 36cm.. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

665719117625