Tilbud

Big Green Egg Kulgrill Minimax

Big Green Egg har revolutioneret grillverdenen med deres æggeformede kulgrill i den genkendelige mørkegrønne farve. Med Big Green Egg Kulgrill Minimax kan du opnå den perfekte tilberedning hver gang, da den har en jævn varmefordeling i hele grillens rum uden et såkaldt “hot spot”. Minimax-grillen er konstrueret med et robust design og giver dig mulighed for at skabe fantastiske grillretter på en enkel og effektiv måde. Prøv denne Kulgrill Minimax og oplev den utrolige grilloplevelse, Big Green Egg er kendt for.

DKK kr. 8.599,00
kr. 9.213,00
Big Green Egg MiniMax , EGG Carier - 119650
4.5
DKK kr. 8.599,00
Big Green Egg Kulgrill Minimax
4.5
DKK kr. 10.632,65
kr. 12.509,00
Big Green Egg Medium
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Big Green EggEAN: 665719119650 Varenummer (SKU): 7375901459522880 Kategori:

Big Green Egg Kulgrill Minimax

Er du på jagt efter Big Green Egg Kulgrill Minimax? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Big Green Egg Kulgrill Minimax bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Big Green Egg Kulgrill Minimax er fra mærket , som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Big Green Egg Kulgrill Minimax får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Big Green Egg Kulgrill Minimax online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Big Green Egg Kulgrill Minimax uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Big Green Egg Kulgrill Minimax. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

665719119650