Big Green Egg Kulgrill, XXL / Ø 74cm.

Oplev den velkendte Big Green Egg Kulgrill i den mørkegrønne farve. Den æggeformede grill er ikke kun æstetisk tiltalende, men også praktisk og gennemtænkt. Eggets form sikrer en jævn varmefordeling i hele grillen, så du opnår en perfekt grilleffekt. Den store XXL-størrelse på 74 cm giver dig masser af plads til større portioner og flere ingredienser, så du kan få det optimale ud af din grilleoplevelse. Med denne Kulgrill får du både en god kvalitet og en professionel grilleffekt. Grilletiden er reduceret og resultatet er lækkert og saftigt. Bliv overrasket over, hvor let det er at grille på denne Kulgrill.

DKK kr. 36.000,00
kr. 43.238,00
Big Green Egg - 2XL - 120939
4.5
DKK kr. 36.000,00
kr. 45.488,00
Big Green Egg - 2XL startpakke - A2XLHD3
4.5
DKK kr. 37.019,00
Big Green Egg Kulgrill, XXL / Ø 74cm.
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Big Green EggEAN: 665719120939 Varenummer (SKU): 7375901459522907 Kategori:

Big Green Egg Kulgrill, XXL / Ø 74cm.

Er du på udkig efter Big Green Egg Kulgrill, XXL / Ø 74cm.? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Big Green Egg Kulgrill, XXL / Ø 74cm. bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Big Green Egg Kulgrill, XXL / Ø 74cm. er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Big Green Egg Kulgrill, XXL / Ø 74cm. får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Big Green Egg Kulgrill, XXL / Ø 74cm. online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Big Green Egg Kulgrill, XXL / Ø 74cm. uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Big Green Egg Kulgrill, XXL / Ø 74cm.. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

665719120939