Tilbud

Bosch KIV86VFE1 – Integrerbart kølefryseskab

Med Bosch KIV86VFE1 – Integrerbart kølefryseskab tilbyder Bosch optimal komfort og effektivitet. Dette køle-/fryseskab er det ideelle valg, når man søger et rummeligt og praktisk køle-/fryseskab, der både er økonomisk og energivenligt. Takket være de højere sidevægge og de nye volumenoptimerede, gennemsigtige dørbakker får du en større opbevaringsplads, som holder maden frisk længere. Det kommer med VitaFresh XXL, der forlænger holdbarheden af frugt, grønt, kød og fisk op til to gange længere. Kombineret med det innovative NoFrost-system, som reducerer dannelsen af frost, sørger KIV86VFE1 for, at du kan nyde friske og velsmagende næringsrige fødevarer.

Bosch Køl/frys kombination KIV86VFE1 (N/A)
3.5
Bosch Serie | 4 KIV86VFE1 - Køleskab/fryser - bund-fryser - til indbygning - niche - bredde: 56 cm - dybde: 55 cm - højde: 177.5 cm - 267 liter - Klasse E - Fladhængsel
4.5
Bosch KIV86VFE1 - Integrerbart kølefryseskab
4.5
Bosch KIV86VFE1 - Integrerbart kølefryseskab
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Bosch
EAN: 4242005214006
Varenummer (SKU): 5348500531410199 Kategori:

Bosch KIV86VFE1 – Integrerbart kølefryseskab

Er du på udkig efter Bosch KIV86VFE1 – Integrerbart kølefryseskab? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Bosch KIV86VFE1 – Integrerbart kølefryseskab bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Bosch KIV86VFE1 – Integrerbart kølefryseskab er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Bosch KIV86VFE1 – Integrerbart kølefryseskab får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Bosch KIV86VFE1 – Integrerbart kølefryseskab online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Bosch KIV86VFE1 – Integrerbart kølefryseskab uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Bosch KIV86VFE1 – Integrerbart kølefryseskab. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4242005214006

Brand

Bosch