Bosch KSV36NWEP – Fritstående køleskab

Bosch KSV36NWEP – Fritstående køleskab. Dette køleskab fra Bosch har en elektronisk temperaturstyring, der giver mulighed for at indstille den ønskede temperatur præcist og let. Det er udstyret med en praktisk grøntsagsskuffe med indbygget fugtighedsregulering samt et intelligent designet bund som yder den nødvendige beskyttelse. Dette fritstående køleskab fra Bosch leverer en professionel kvalitet og ydeevne, du kan stole på.

Bosch Serie | 2 KSV36NWEP - Køleskab - bredde: 60 cm - dybde: 65 cm - højde: 186 cm - 346 liter - Klasse E - hvid
4.5
Bosch KSV36NWEP - Fritstående køleskab
4.5
Bosch KSV36NWEP - Fritstående køleskab
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Bosch
EAN: 4242005202003
Varenummer (SKU): 5348501404685987 Kategorier: ,

Bosch KSV36NWEP – Fritstående køleskab

Er du på jagt efter Bosch KSV36NWEP – Fritstående køleskab? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Bosch KSV36NWEP – Fritstående køleskab bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Bosch KSV36NWEP – Fritstående køleskab er fra producenten , som er famøse for at producere gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Bosch KSV36NWEP – Fritstående køleskab får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Bosch KSV36NWEP – Fritstående køleskab online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Bosch KSV36NWEP – Fritstående køleskab uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at købe hvidevarer som fx Bosch KSV36NWEP – Fritstående køleskab. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4242005202003

Brand

Bosch