Bosch WQG242ABSN – Kondenstørretumbler m/varmepumpe

Bosch WQG242ABSN kondenstørretumbler m/varmepumpe er et energieffektivt valg. Den kraftfulde varmepumpe giver mulighed for at genbruge varmen, hvilket gør tørringen sikker og økonomisk. Det klare displaypanel med knapper og drejeknapper gør det muligt at indstille alle funktioner præcist og let. Denne Bosch-tørretumbler er det perfekte valg til dig, der ønsker energivenlige og professionelle tørreresultater.

Bosch Serie | 6 WQG242ABSN - Tørremaskine - bredde: 59.8 cm - dybde: 64.8 cm - højde: 84.2 cm - frontbetjening - hvid
Bosch WQG242ABSN - Kondenstørretumbler m/varmepumpe
4.5
Bosch Kondenstørretumbler WQG242ABSN
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Bosch
EAN: 4242005355303
Varenummer (SKU): 5348500531478875 Kategori:

Bosch WQG242ABSN – Kondenstørretumbler m/varmepumpe

Er du på jagt efter Bosch WQG242ABSN – Kondenstørretumbler m/varmepumpe? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Bosch WQG242ABSN – Kondenstørretumbler m/varmepumpe bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Bosch WQG242ABSN – Kondenstørretumbler m/varmepumpe er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Bosch WQG242ABSN – Kondenstørretumbler m/varmepumpe får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Bosch WQG242ABSN – Kondenstørretumbler m/varmepumpe online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Bosch WQG242ABSN – Kondenstørretumbler m/varmepumpe uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille hvidevarer som fx Bosch WQG242ABSN – Kondenstørretumbler m/varmepumpe. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4242005355303

Brand

Bosch