Broil King Baron 590 Gasgrill

Denne Broil King Baron 590 gasgrill er designet til professionelle gourmet-grillere. Med 5 dual-tube brændere, der leverer 15 kW, har du masser af kraft til at lave en stor portion mad på én gang. Denne grill er også forsynet med et sidebluss i støbejern, en rotisseribrænder på 4,4 kW, en premium rotisserisæt samt kraftige tosidede grillriste i støbejern. Grillen har desuden en varmehylde i rustfrit stål, som er ideel til at holde maden varm mens du griller. Derudover er der en oplyst tændknap i rustfrit stål og et oplyst i the tone: Professional i dansk sprog, som gør det nemt at betjene grillen. Grillen kommer med alt, hvad du behøver for at få en professionel grillerfaring, uanset om du er nybegynder eller erfaren griller.

Broil King Baron 590 Gasgrill
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Broil King
EAN: 062703107905
Varenummer (SKU): 5348500530369180 Kategori:

Broil King Baron 590 Gasgrill

Er du på jagt efter Broil King Baron 590 Gasgrill? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Broil King Baron 590 Gasgrill bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Broil King Baron 590 Gasgrill er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Broil King Baron 590 Gasgrill får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Broil King Baron 590 Gasgrill online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Broil King Baron 590 Gasgrill uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx Broil King Baron 590 Gasgrill. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

62703107905