Broil King Crown 310 Gasgrill

Griller med 3 brændere, 9,3 kW, fra Outdoorchef Leon 570 G. Grillet er udstyret med tosidige grillriste i støbejern, en varmehylde i emaljeret stål samt nedklappelige sideborde. Låget er fremstillet af emaljeret stål/støbt aluminium, mens grillboksen er lavet af støbt aluminium. Desuden er der en vogn med et frontpanel. Målene er 118 x 58 x 117 cm og grilloverfladen er på 57 x 42 cm.

Broil King Crown 310 Gasgrill
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Broil King
EAN: 062703113418
Varenummer (SKU): 5348500530369968 Kategori:

Broil King Crown 310 Gasgrill

Er du på jagt efter Broil King Crown 310 Gasgrill? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Broil King Crown 310 Gasgrill bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Broil King Crown 310 Gasgrill er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Broil King Crown 310 Gasgrill får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Broil King Crown 310 Gasgrill online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Broil King Crown 310 Gasgrill uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx Broil King Crown 310 Gasgrill. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

62703113418

Brand

Broil King