Broil King Crown 410 Gasgrill

Den professionelle Broil King Crown 410 Gasgrill er udstyret med fire brændere og leverer 12,4 kW. Grillristene er lavet af støbejern, og den emaljerede stålvarmehylde sikrer god varmefordeling. De nedklappelige sideborde giver dig mulighed for at udnytte den fulde plads, når du griller. Grillkassen er lavet af støbt aluminium, og hele grillen er monteret på en vogn med et frontpanel. Målene er 136x58x117cm. Med denne kraftfulde gasgrill kan du grille som en professionel!

DKK kr. 5.599,00
Broil King Crown 410 Gasgrill
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Broil KingEAN: 062703113425 Varenummer (SKU): 5348500530369185 Kategori:

Broil King Crown 410 Gasgrill

Er du på jagt efter Broil King Crown 410 Gasgrill? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Broil King Crown 410 Gasgrill bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Broil King Crown 410 Gasgrill er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Broil King Crown 410 Gasgrill får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Broil King Crown 410 Gasgrill online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Broil King Crown 410 Gasgrill uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx Broil King Crown 410 Gasgrill. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

62703113425