Tilbud

Broil King Regal S 490 IR Pro Gasgrill

Oplev ultimativ grillpræstation med Broil King Regal S 490 IR Pro Gasgrill! Med 4 Dual-Tube brændere og en kraftig infrarød sidebrænder får du en samlet effekt på 13,2 kW. Den rustfri grillrist og rotisseribrænderen på 4,4 kW sikrer en professionel grilloplevelse. Inkluderet premium rotisseriset for ekstra bekvemmelighed.

Broil King Regal S 490 IR Pro Gasgrill
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Broil King
EAN: 062703109169
Varenummer (SKU): 5348500530369178 Kategori:

Broil King Regal S 490 IR Pro Gasgrill

Er du på jagt efter Broil King Regal S 490 IR Pro Gasgrill? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Broil King Regal S 490 IR Pro Gasgrill bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Broil King Regal S 490 IR Pro Gasgrill er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Broil King Regal S 490 IR Pro Gasgrill får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Broil King Regal S 490 IR Pro Gasgrill online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Broil King Regal S 490 IR Pro Gasgrill uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være svært at købe hvidevarer som fx Broil King Regal S 490 IR Pro Gasgrill. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

62703109169