Tilbud

Brother symaskine – J17S

Mekanisk symaskine fra Brother er det perfekte valg til nybegyndere og kreative syprojekter. Med 17 nytte- og kreative sømme har den ekstraudstyr som drop-in spolesystem, 4-trins knaphulsfunktion og LED-belysning. Brothers J17S er en simpel maskine, der er let at betjene og giver mulighed for at sy både ligeud- og zigzag sømme, knaphuller og lynlåse. Desuden er der mulighed for at tilkøbe yderligere udstyr. Maskinen kommer med et spole, et nålesæt og en skruetrækker, og du får desuden 3 års garanti fra Brother. Tag fat i denne symaskine, og lad din kreativitet flyde frit.

Brother J17S
4.5
Brother symaskine - J17S
4.5
Symaskin J17S Mekanisk
4.5
Brother - J17s Sewing Machine - S
4.5
Brother Symaskine J17S Mekanisk
Brother - Symaskine J17S Mekanisk
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Brother
EAN: 4977766775830
Varenummer (SKU): 8029800358494145 Kategori:

Brother symaskine – J17S

Er du på udkig efter Brother symaskine – J17S? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Brother symaskine – J17S bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Brother symaskine – J17S er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Brother symaskine – J17S får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Brother symaskine – J17S online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Brother symaskine – J17S uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx Brother symaskine – J17S. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4977766775830