Tilbud

Brother symaskine – RL425

Med den nye Brother symaskine RL425 får du en mekanisk symaskine, som er perfekt til begyndere. Maskinen har 25 sømme, 1 x 4-trins knaphul, et indbygget nåletråder system og LED-belysning. Det er let og overskueligt at betjene, og der er justerbar stinglængde og -bredde, så du kan sy med variation. Maskinen er desuden udstyret med drop-in spolesystem, zigzagfod, kna, trykfødder til isyning af knapper og lynlås og en tvillingenål. Med maskinen får du også en komplet step-by-step instruktionsbog og DVD. Derudover yder Brother 3 års garanti på maskinen. Med Brother symaskine RL425 er du godt klædt på til at komme godt fra start med sygerningen.

Brother symaskine - RL425
4.5
Brother RL425
4.5
Symaskine Brother RL425
4
Symaskine Brother RL425
Brother Symaskine RL425 Hvid
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Brother
EAN: 4977766706278
Varenummer (SKU): 8029800350222241 Kategori:

Brother symaskine – RL425

Er du på udkig efter Brother symaskine – RL425? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Brother symaskine – RL425 bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Brother symaskine – RL425 er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Brother symaskine – RL425 får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Brother symaskine – RL425 online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Brother symaskine – RL425 uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx Brother symaskine – RL425. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4977766706278