Caso ED10 æggekoger, stål/sort

Få en æggekoger og damper i ét produkt med Caso ED10 æggekoger i stål/sort! Denne æggekoger har to niveauer, der kan rumme op til 8 æg i bunden og har en dampfunktion på toppen, som kan bruges samtidigt. Perfekt til en professionel og luksuriøs morgenmad!

Kuffert ED 10, 170 mm, 180 mm, 230 mm, 1,3 kg, 400 W, 220-240 V
4.5
Caso ED10 æggekoger, stål/sort
4.5
Æggekedel CASO 2772
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Caso
EAN: 4038437027723
Varenummer (SKU): 7375901462932570 Kategori:

Caso ED10 æggekoger, stål/sort

Er du på jagt efter Caso ED10 æggekoger, stål/sort? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Caso ED10 æggekoger, stål/sort bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Caso ED10 æggekoger, stål/sort er fra producenten mærke, som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Caso ED10 æggekoger, stål/sort får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Caso ED10 æggekoger, stål/sort online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Caso ED10 æggekoger, stål/sort uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx Caso ED10 æggekoger, stål/sort. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4038437027723