Cozze 13″ pizzaovn til gas med termometer og pizzasten 5,0KW

Cozze® 13″ Pizzaovn til gas er perfekt til at udnytte den gode sommerdag til det fulde. Med dens 5,0KW effekt, er pizzaovnen perfekt til både store og små portioner, og giver dig mest mulig kontrol over opvarmning af pizzaen, da den er udstyret med et termometer. Derudover følger en pizzasten med, som gør det nemt at transportere pizzaen fra ovnen og ind på bordet. Cozze® 13″ Pizzaovn til gas er det perfekte valg til de bedste pizzaer, og gør det meget lettere at nyde sommerdagen.

DKK kr. 1.399,00
Cozze udendørs pizzaovn 13" med termometer
4.5
DKK kr. 1.523,00
cozze ® 13" pizzaovn til gas med termometer og pizzasten 5,0KW
4.5
DKK kr. 1.999,00
Cozze 13" pizzaovn til gas med termometer og pizzasten 5,0KW
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CoZZeEAN: 5708614903513 Varenummer (SKU): 5348500086962440 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring CoZZe´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Cozze 13″ pizzaovn til gas med termometer og pizzasten 5,0KW

Er du på jagt efter Cozze 13″ pizzaovn til gas med termometer og pizzasten 5,0KW? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Cozze 13″ pizzaovn til gas med termometer og pizzasten 5,0KW bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Cozze 13″ pizzaovn til gas med termometer og pizzasten 5,0KW er fra mærket , som er famøse for at producere gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Cozze 13″ pizzaovn til gas med termometer og pizzasten 5,0KW får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Cozze 13″ pizzaovn til gas med termometer og pizzasten 5,0KW online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Cozze 13″ pizzaovn til gas med termometer og pizzasten 5,0KW uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Cozze 13″ pizzaovn til gas med termometer og pizzasten 5,0KW. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

5708614903513