Tilbud

Cylinda K3485NEHE – Fritstående køleskab

For. Med et stort køleskab har du plads til at opbevare masser af madvarer, der skal holdes kølige. Køleskabet har et indbygget kølesystem, der sørger for, at maden opbevares optimalt. Køleskabets justerbare plader er designet til at lette opbevaringen af alle typer madvarer. Det er udstyret med et elektronisk temperaturkontrolsystem, så du altid har styr på temperaturen. Køleskabet har et ekstra stort køleområde, der gør det nemt at opbevare madvarer, der skal køles ekstra meget. Køleskabet er designet i et robust stål, der kan holde til daglig brug. Det er nemt at rengøre køleskabet med det glatte interiør og de justerbare hylder og skuffer. K3485NEHE er det perfekte køleskab til dit køkken.

DKK kr. 5.499,00
kr. 7.499,00
Cylinda K3485NEHE - Fritstående køleskab
4.5
DKK kr. 7.499,00
Cylinda Køleskab K3485NEHE
3.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CylindaEAN: 7392186319131 Varenummer (SKU): 5348500531510418 Kategori:

Cylinda K3485NEHE – Fritstående køleskab

Er du på jagt efter Cylinda K3485NEHE – Fritstående køleskab? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Cylinda K3485NEHE – Fritstående køleskab bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Cylinda K3485NEHE – Fritstående køleskab er fra producenten mærke, som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Cylinda K3485NEHE – Fritstående køleskab får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Cylinda K3485NEHE – Fritstående køleskab online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Cylinda K3485NEHE – Fritstående køleskab uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx Cylinda K3485NEHE – Fritstående køleskab. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7392186319131

Brand

Cylinda