Dometic Cool-Ice køleboks DWCI22G

Dometic Cool-Ice køleboks DWCI22G giver den ultimative kølesikkerhed til dine værdifulde mad- og kølebehov. Med en kapacitet på 22 liter og en effektivisoleret skumkonstruktion holder denne køleboks isen frossen i op til 10 dage. For at øge holdbarheden yderligere er der monteret et unikt labyrintsejl, som forhindrer kondensdannelse. Giv dig selv den fulde kølesikkerhed med Dometic Cool-Ice køleboks DWCI22G.

Dometic Cool-Ice WCI 22 passiv køleboks, 22 liter
4.5
Dometic Cool-Ice køleboks DWCI22G
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Dometic
EAN: 4015704273090
Varenummer (SKU): 5637000195373094 Kategori:

Dometic Cool-Ice køleboks DWCI22G

Er du på jagt efter Dometic Cool-Ice køleboks DWCI22G? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Dometic Cool-Ice køleboks DWCI22G bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Dometic Cool-Ice køleboks DWCI22G er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Dometic Cool-Ice køleboks DWCI22G får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Dometic Cool-Ice køleboks DWCI22G online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Dometic Cool-Ice køleboks DWCI22G uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Dometic Cool-Ice køleboks DWCI22G. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4015704273090