Dometic køleboks DCFF35

Denne Dometic køleboks DCFF35 er en kompakt, men rummelig og bærbar køleboks, der byder på mange fordele. Den er letanvendelig med det innovative dobbeltlåg, som kan åbnes fra begge sider. Den har et 35 liter interiør og er udstyret med kraftfuld kompressorteknologi og en skærm, så du kan få den ønskede temperatur. Dometic køleboks DCFF35 er den perfekte løsning til brug i sommerhus og campingvogne.

Køleboks
Dometic Group CFF35 Køleboks EEK: D (A - G) Kompressor 12 V, 24 V, 230 V 34 l
Dometic CFF35, Grå, Polyurethan (PU), LCD, 34 L, -18 - 20 °C, 1 L
Dometic køleboks DCFF35
2.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Dometic
EAN: 4015704280388
Varenummer (SKU): 5637000008605095 Kategori:

Dometic køleboks DCFF35

Er du på udkig efter Dometic køleboks DCFF35? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Dometic køleboks DCFF35 bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Dometic køleboks DCFF35 er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Dometic køleboks DCFF35 får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Dometic køleboks DCFF35 online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Dometic køleboks DCFF35 uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx Dometic køleboks DCFF35. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4015704280388