Dometic køleboks DCFF45

Denne Dometic køleboks DCFF45 er en kompakt, men rummelig og bærbar køleboks, der gør det let at bruge. Den er udstyret med det innovative dobbeltlåg, der kan åbnes fra begge sider, et 38 liter interiør, en kraftfuld kompressorteknologi og en praktisk skærm. Med Dometic køleboksen DCFF45 kan du nyde kølige drikkevarer og fødevarer, når som helst og hvor som helst.

Dometic CFF45 Transportabelt køleskab Bærbar Skifer/damp
Transportabel Køleboks Dometic CFF 45 Sort/Grå (1 enheder)
4
Transportabel Køleboks Dometic CFF 45 Sort/Grå (1 enheder)
Dometic Group CFF45 Køleboks EEK: C (A - G) Kompressor 12 V, 24 V, 230 V 44 l +20 , -18 °C
Dometic køleboks DCFF45
3.5
Køleboks
Dometic CFF45 - Transportabelt køleskab - udendørs - bredde: 71.5 cm - dybde: 39.8 cm - højde: 47.5 cm - 44 liter - Klasse C - skifer/damp
4.5
Dometic CFF45 - transportabelt køleskab - skifer/damp
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Dometic
EAN: 4015704280395
Varenummer (SKU): 5637000008605125 Kategori:

Dometic køleboks DCFF45

Er du på udkig efter Dometic køleboks DCFF45? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Dometic køleboks DCFF45 bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Dometic køleboks DCFF45 er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Dometic køleboks DCFF45 får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Dometic køleboks DCFF45 online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Dometic køleboks DCFF45 uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx Dometic køleboks DCFF45. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4015704280395

Brand

Dometic