Dometic køleboks DCFX355IM

Tag Dometic køleboksen DCFX355IM med på tur og nyd godt af friske madvarer og drikkevarer. Dens slidstærke konstruktion gør, at den er velegnet til brug på farten. Med sin kapacitet på 46 l kan du nemt og bekvemt transportere mad og drikkevarer på farten. Gør turudflytningerne perfekte med Dometic køleboksen DCFX345.

Dometic CFX355IM Konvertibel køleskab/fryser Bærbar Skifer/damp
Dometic køleboks DCFX355IM
3.5
Køleboks
Dometic CFX355IM - Konvertibel køleskab/fryser - bærbar - Wi-Fi - bredde: 72 cm - dybde: 45.5 cm - højde: 48 cm - 53 liter - Klasse C - skifer/damp
4.5
Dometic CFX355IM - Konvertibel køleskab/fryser - bærbar - Wi-Fi - bredde: 72 cm - dybde: 45.5 cm - højde: 48 cm - 53 liter - Klasse C - skifer/damp
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Dometic
EAN: 4015704280043
Varenummer (SKU): 5637002113431524 Kategori:

Dometic køleboks DCFX355IM

Er du på jagt efter Dometic køleboks DCFX355IM? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Dometic køleboks DCFX355IM bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Dometic køleboks DCFX355IM er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Dometic køleboks DCFX355IM får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Dometic køleboks DCFX355IM online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Dometic køleboks DCFX355IM uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx Dometic køleboks DCFX355IM. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4015704280043

Brand

Dometic