Tilbud

Dorre Ada citruspresser, sort

Ada citruspresser fra Dorre er lavet af robust aluminium og giver dig mulighed for nemt at presse saften ud af citroner, appelsiner, lime og andre citrusfrugter. Dette er et professionelt værktøj, som er uundværlig i ethvert køkken til dem, der ofte bruger citron for at balancere de forskellige smage. Få optimalt udbytte med Ada citruspresser fra Dorre.

DKK kr. 89,00
kr. 130,00
Dorre Ada Citronpresser - Citruspressere Aluminium Sort - 5-8893
DKK kr. 89,00
Dorre Ada citruspresser, sort
4.5
DKK kr. 139,00
Citruspresser Ada
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: DorreEAN: 7392753588939 Varenummer (SKU): 7375901463254945 Kategori:

Dorre Ada citruspresser, sort

Er du på udkig efter Dorre Ada citruspresser, sort? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Dorre Ada citruspresser, sort bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Dorre Ada citruspresser, sort er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Dorre Ada citruspresser, sort får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Dorre Ada citruspresser, sort online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Dorre Ada citruspresser, sort uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Dorre Ada citruspresser, sort. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7392753588939