Tilbud

Eico 5851 Beat DB Matt – Frithængende emhætte

Eico 5851 Beat DB Matt – Frithængende emhætte er en elegant og funktionel løsning til at bevare et rent og hygiejnisk køkkenmiljø. Med den indbyggede motor er denne emhætte kraftig nok til at fjerne dårlige lugte og forureninger fra køkkenet, og den er let at betjene med sin intelligente teknologi. Emhætten er udstyret med et effektivt filter, der godt kan holde til daglig brug. Designet er stilrent og tidløst, så den passer til alle køkkener. Med Eico 5851 Beat DB Matt – Frithængende emhætte kan du ånde lettet ud og nyde et frisk køkkenmiljø.

DKK kr. 9.514,00
kr. 11.795,00
Eico 5851 Beat DB Matt - Frithængende emhætte
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: EICOEAN: 7612985816489 Varenummer (SKU): 5348500531440686 Kategorier: ,

Eico 5851 Beat DB Matt – Frithængende emhætte

Er du på jagt efter Eico 5851 Beat DB Matt – Frithængende emhætte? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Eico 5851 Beat DB Matt – Frithængende emhætte bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Eico 5851 Beat DB Matt – Frithængende emhætte er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Eico 5851 Beat DB Matt – Frithængende emhætte får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Eico 5851 Beat DB Matt – Frithængende emhætte online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Eico 5851 Beat DB Matt – Frithængende emhætte uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx Eico 5851 Beat DB Matt – Frithængende emhætte. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7612985816489

Brand

EICO