Tilbud

Electrolux EFT739X – Væghængt emhætte

Electrolux EFT739X – Væghængt emhætte er den professionelle løsning til at fjerne røg og damp fra dit køkken. Med en filtreringskapacitet på op til 400 m3/t og Hob2Hood-funktionen, der automatisk tilpasser emhættens styrke til din kogeplade, får du en effektiv og praktisk løsning. Denne væghængte emhætte er også udstyret med SilentTech-funktionen, der sikrer en støjsvag drift, samt 2 effektive LED-lys, der giver dig optimal belysning under madlavningen.

DKK kr. 7.435,00
kr. 7.695,00
Electrolux EFT739X - Væghængt emhætte
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ElectroluxEAN: 7332543670215 Varenummer (SKU): 5348500531511477 Kategori:

Electrolux EFT739X – Væghængt emhætte

Er du på jagt efter Electrolux EFT739X – Væghængt emhætte? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Electrolux EFT739X – Væghængt emhætte bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Electrolux EFT739X – Væghængt emhætte er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Electrolux EFT739X – Væghængt emhætte får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Electrolux EFT739X – Væghængt emhætte online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Electrolux EFT739X – Væghængt emhætte uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx Electrolux EFT739X – Væghængt emhætte. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7332543670215

Brand

Electrolux