Electrolux Integrerbart fryseskab LUT6NE18C

Giv dit køkken et opgrader med Electrolux Integrerbart fryseskab LUT6NE18C. Fryserens fem fryseskuffer i fuld bredde er fremstillet i gennemsigtig plast, hvilket gør det nemt at holde styr på indholdet. Frysedøren er forsynet med en højrehængslet lås, men kan nemt vendes, så den passer ind i dit køkken. Med NoFrost-teknologien behøver du aldrig mere at fryse af, og du slipper for at skulle slås med unødvendig afrimning.

DKK kr. 6.875,00
Electrolux fryser LUT6NE18C indbygget
3.5
DKK kr. 8.176,00
kr. 10.995,00
Electrolux LUT6NE18C - Integreret fryseskab
4.5
DKK kr. 10.199,00
Electrolux Integrerbart fryseskab LUT6NE18C
3.5
* Priser ex levering.
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

EAN: 7332543715794
Varenummer (SKU): 8410600196638773 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Integrerbare fryseskabe´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  Electrolux Integrerbart fryseskab LUT6NE18C

  Er du på jagt efter Electrolux Integrerbart fryseskab LUT6NE18C? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Electrolux Integrerbart fryseskab LUT6NE18C bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

  Electrolux Integrerbart fryseskab LUT6NE18C er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

  Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

  Når du bestiller Electrolux Integrerbart fryseskab LUT6NE18C får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Electrolux Integrerbart fryseskab LUT6NE18C online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

  Det betyder, at du får Electrolux Integrerbart fryseskab LUT6NE18C uden bøvl og før, du ved det.

  Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

  Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille hvidevarer som fx Electrolux Integrerbart fryseskab LUT6NE18C. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

  Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

  På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

  Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

  Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

  Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

  Gør et fund hos Hvidevarebanditten

  Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

  Yderligere information

  EAN

  7332543715794