Electrolux Integrerbart køleskab LRB3DE18C

Med Electrolux Integrerbart Køleskab LRB3DE18C er din mad altid kølig og frisk. DynamicAir teknologien sørger for konstant kold luft i køleskabet, så temperaturen holdes stabil uanset, hvor ofte døren åbnes. Du kan kontrollere temperaturen nemt og enkelt med den elektroniske temperaturindstilling. Derudover er dette integrerbare køleskab udstyret med et massivt køleområde og et ekstra hylderum, der giver dig plads til at opbevare fødevarer nemt og organiseret. Med Electrolux Integrerbart Køleskab LRB3DE18C kan du nyde den friske mad, hver dag.

DKK kr. 6.999,00
Electrolux køleskab LRB3DE18C indbygget
3.5
DKK kr. 7.159,00
kr. 9.995,00
Electrolux LRB3DE18C - Integreret køleskab
4.5
DKK kr. 9.395,00
Electrolux Integrerbart køleskab LRB3DE18C
3.5
* Priser ex levering.
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

EAN: 7332543730544 Varenummer (SKU): 8410600202419119 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Integrerbare køleskabe´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  Electrolux Integrerbart køleskab LRB3DE18C

  Er du på udkig efter Electrolux Integrerbart køleskab LRB3DE18C? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Electrolux Integrerbart køleskab LRB3DE18C bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

  Electrolux Integrerbart køleskab LRB3DE18C er fra mærket mærke, som er famøse for at producere gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

  Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil i dag

  Når du køber Electrolux Integrerbart køleskab LRB3DE18C får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Electrolux Integrerbart køleskab LRB3DE18C online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

  Det betyder, at du får Electrolux Integrerbart køleskab LRB3DE18C uden problemer og før, du ved det.

  Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

  Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx Electrolux Integrerbart køleskab LRB3DE18C. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

  Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

  På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

  Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

  Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

  Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

  Gør et kup hos Hvidevarebanditten

  Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

  Yderligere information

  EAN

  7332543730544