Electrolux LLI9VF54X0 – Fritstående kølefryseskab

Electrolux LLI9VF54X0 – Fritstående kølefryseskab er et rummeligt køle-/fryseskab med franske døre. Det kommer med en MultiSwitch skuffe, der kan indstilles fra -18 til +7 grader. Skabet har desuden et selvafrimende fryseskab og udtræksskuffe med isterningebakke. Den innovative MultiSwitch skuffe giver dig mulighed for klimakontrol, så du kan vælge den perfekte temperatur til dine madvarer. Kvalitetsskabe fra Electrolux er designet til at have en lang levetid, og du kan stole på, at det holder dine madvarer friske og sikre. Køb med ro i sindet og installer det rummelige, energieffektive Electrolux LLI9VF54X0 – Fritstående kølefryseskab i dit hjem i dag.

Electrolux side-by-side-kølefryseskab LLI9VF54X0 (sølv)
3.5
Electrolux LLI9VF54X0 - Fritstående kølefryseskab
4.5
Electrolux LLI9VF54X0 - Fritstående kølefryseskab
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Electrolux
EAN: 9315540414080
Varenummer (SKU): 5348500531475336 Kategori:

Electrolux LLI9VF54X0 – Fritstående kølefryseskab

Er du på jagt efter Electrolux LLI9VF54X0 – Fritstående kølefryseskab? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Electrolux LLI9VF54X0 – Fritstående kølefryseskab bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Electrolux LLI9VF54X0 – Fritstående kølefryseskab er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Electrolux LLI9VF54X0 – Fritstående kølefryseskab får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Electrolux LLI9VF54X0 – Fritstående kølefryseskab online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Electrolux LLI9VF54X0 – Fritstående kølefryseskab uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Electrolux LLI9VF54X0 – Fritstående kølefryseskab. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

9315540414080

Brand

Electrolux