Electrolux LRS1DF39X – Fritstående køleskab

Grib muligheden og gør madlavningen nemmere med Electrolux LRS1DF39X Fritstående Køleskab. Dette køleskab er fremstillet med et smukt rustfrit stål design og DynamicAir teknologi, der sikrer en stabil temperatur. Det har desuden energisparende LED lys, der giver et klart overblik, samt OptiSpace, der giver fleksibilitet og masser af plads til dine varer. Med et kompakt design og avancerede funktioner, er Electrolux LRS1DF39X det perfekte valg, når det kommer til let og professionel madlavning.

DKK kr. 6.035,00
Electrolux køleskab LRS1DF39X
2.5
DKK kr. 6.600,00
kr. 6.995,00
Electrolux LRS1DF39X - Fritstående køleskab
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ElectroluxEAN: 7332543732807 Varenummer (SKU): 5348501425075489 Kategori:

Electrolux LRS1DF39X – Fritstående køleskab

Er du på jagt efter Electrolux LRS1DF39X – Fritstående køleskab? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Electrolux LRS1DF39X – Fritstående køleskab bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Electrolux LRS1DF39X – Fritstående køleskab er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Electrolux LRS1DF39X – Fritstående køleskab får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Electrolux LRS1DF39X – Fritstående køleskab online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Electrolux LRS1DF39X – Fritstående køleskab uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Electrolux LRS1DF39X – Fritstående køleskab. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7332543732807

Brand

Electrolux