Elvita CSD1250V – Stickvac støvsuger

And consumer friendly in English language: Elvita CSD1250V – Stickvac støvsuger Elvita CSD1250V er en stilfuld og ledningsfri skaftstøvsuger, der er udstyret med et 2000 mAh Li-ion batteri og en kraftig digital motor på 250 W. Du får op til 30 minutters driftstid per opladning, som tager op til 5 timer. CSD1250V har to hastigheder, så du altid kan få det optimale resultat. Støvsugeren er nem at håndtere og har et ergonomisk design for optimal komfort og bekvemmelighed. Den er utrolig effektiv til at opsamle støv, skrald og uønskede partikler. Elvita CSD1250V Stickvac støvsuger giver dig den perfekte støvsugning hver gang.

Elvita CSD1250V - Stickvac støvsuger
4.5
Elvita ledningsfri støvsuger CSD1250V
3.5
Elvita CSD1250V - Stickvac støvsuger
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Elvita
EAN: 7332150609943
Varenummer (SKU): 5348500531512595 Kategori:

Elvita CSD1250V – Stickvac støvsuger

Er du på udkig efter Elvita CSD1250V – Stickvac støvsuger? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Elvita CSD1250V – Stickvac støvsuger bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Elvita CSD1250V – Stickvac støvsuger er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Elvita CSD1250V – Stickvac støvsuger får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Elvita CSD1250V – Stickvac støvsuger online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Elvita CSD1250V – Stickvac støvsuger uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at købe hvidevarer som fx Elvita CSD1250V – Stickvac støvsuger. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7332150609943

Brand

Elvita