Emerio Minihakker

Denne fantastiske minihakker fra Emerio gør det muligt at skære eller hakke ingredienserne med stor fleksibilitet. Takket være det genopladelige batteri, kan minihakkeren nemt klare op til 20 job pr. opladning. Rådigheden af de to forskellige hastigheder gør det muligt at skære eller hakke alt fra urter, løg, kaffebønner og andre ingredienser, til også nødder. Med Emerio Minihakker får du altid gode resultater.

DKK kr. 267,00
Emerio 7333282001711
4.5
DKK kr. 347,00
Emerio Minihakker
4.5
DKK kr. 360,00
Emerio Minihakker - 1 liter - 200W
4.5
DKK kr. 383,00
kr. 549,00
Emerio Minihacker Uppladdningsbar 200
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Emerio
EAN: 7333282001711
Varenummer (SKU): 7375901462030783 Kategori:

Emerio Minihakker

Er du på jagt efter Emerio Minihakker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Emerio Minihakker bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Emerio Minihakker er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Emerio Minihakker får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Emerio Minihakker online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Emerio Minihakker uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Emerio Minihakker. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7333282001711