Emerio Smart Airfryer

Med Emerio Smart Airfryer kan hele familien nyde sunde og sprøde retter uden brug af ekstra olie. Få dine familiemåltider klar på ingen tid takket være den store XXL-kapacitet på 5,5 l, justerbare temperaturer, den hurtigopvarmningsfunktion og timeren. Få sundere mad uden at ofre den lækre smag og nyd hele familiens yndlingsretter med Emerio Smart Airfryer.

DKK kr. 399,00
kr. 829,00
Emerio Smart Fryer 1400W 5,5L
DKK kr. 599,00
Emerio Smart Airfryer
3.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: EmerioEAN: 7333282000363 Varenummer (SKU): 5637000085503736 Kategori:

Emerio Smart Airfryer

Er du på udkig efter Emerio Smart Airfryer? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Emerio Smart Airfryer bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Emerio Smart Airfryer er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Emerio Smart Airfryer får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Emerio Smart Airfryer online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Emerio Smart Airfryer uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at købe hvidevarer som fx Emerio Smart Airfryer. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7333282000363