Tilbud

Everdure HBCUBEG Cube kulgrill

Tag den unikke smagsoplevelse på farten med Everdure HBCUBEG Cube kulgrill. Det er verdenskendte Michelin-kokken Heston Blumenthal, der står bag dette lækre udstyr, der giver de perfekte rammer for et perfekt tilberedt måltid. Med sin transportable konstruktion, kan du nemt tage denne kulgrill med overalt og nyde den bedste mad uanset hvor du er. Kulgrillen har et simpelt og stilrent design, der gør den let at bruge og rengøre, så du nemt kan nyde god mad, hvor end du er.

DKK kr. 949,00
kr. 1.199,00
Everdure Cube HBCUBEGSCAN Kulgrill Graphite
4.5
DKK kr. 1.160,00
Everdure Cube Graphite kulgrill
3.5
DKK kr. 1.160,00
Everdure Cube Graphite kulgrill
3.5
DKK kr. 1.190,00
Everdure HBCUBEG Cube kulgrill
4.5
DKK kr. 1.199,00
Everdure CUBE kulgrill graphite
4.5
DKK kr. 1.199,00
Everdure Cube Kulgrill - Grafit
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: EverdureEAN: 9312646035751 Varenummer (SKU): 7375901458257525 Kategori:

Everdure HBCUBEG Cube kulgrill

Er du på udkig efter Everdure HBCUBEG Cube kulgrill? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Everdure HBCUBEG Cube kulgrill bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Everdure HBCUBEG Cube kulgrill er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Everdure HBCUBEG Cube kulgrill får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Everdure HBCUBEG Cube kulgrill online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Everdure HBCUBEG Cube kulgrill uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være svært at købe hvidevarer som fx Everdure HBCUBEG Cube kulgrill. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

9312646035751