F&B High-speed blender (stål)

F&B High-speed blender er et professionelt apparat, der kombinerer høj ydeevne med holdbarhed og kompakt design. Med en motor på 1.200 watt, to BPA-frie beholdere med en kapacitet på henholdsvis 1,45 l og 0,6 l og et design i rustfrit stål med en fuldmetal transmission, vil blenderen levere en høj ydeevne og effektivitet, selv under de mest udfordrende af opgaver.

F&B High-speed blender (stål)
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: F&B
EAN: 5722000315049
Varenummer (SKU): 5637000160403051 Kategori:

F&B High-speed blender (stål)

Er du på jagt efter F&B High-speed blender (stål)? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med F&B High-speed blender (stål) bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

F&B High-speed blender (stål) er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller F&B High-speed blender (stål) får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber F&B High-speed blender (stål) online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager F&B High-speed blender (stål) uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være svært at købe hvidevarer som fx F&B High-speed blender (stål). Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

5722000315049