Tilbud

Gastroback æggekoger til 3 æg – Design

Æggekoger fra Severin er løsningen, hvis du ønsker at få det helt perfekte hårdkogte, blødkogte eller smilende æg hver gang. Med denne æggekoger fylder den minimalt og vil give dig et lydsignal, når æggene er kogte. Sættet indeholder en holder til æggene og en målekop med priknål. Severin æggekoger er det perfekte værktøj til at skabe det helt perfekte æg.

Gastroback Æggekoger Mini Egg Cooker
4.5
Gastroback Design Mini, 350 W, 220 - 240 V, 50 - 60 Hz, 209 mm, 68 mm, 142 mm
4.5
Gastroback æggekoger til 3 æg - Design
4.5
Gastroback Design Æggekoger Mini
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Gastroback
EAN: 4016432428004
Varenummer (SKU): 8029801528619099 Kategori:

Gastroback æggekoger til 3 æg – Design

Er du på jagt efter Gastroback æggekoger til 3 æg – Design? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Gastroback æggekoger til 3 æg – Design bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Gastroback æggekoger til 3 æg – Design er fra mærket mærke, som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Gastroback æggekoger til 3 æg – Design får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Gastroback æggekoger til 3 æg – Design online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Gastroback æggekoger til 3 æg – Design uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille hvidevarer som fx Gastroback æggekoger til 3 æg – Design. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4016432428004