Gorenje R492PW – Fritstående køleskab

Gorenje R492PW - Køleskab - bredde: 56 cm - dybde: 57.9 cm - højde: 84.5 cm - 133 liter - Klasse E - hvid
4.5
Gorenje R492PW - Fritstående køleskab
4.5
Gorenje R492PW - Fritstående køleskab
4.5
Gorenje Refrigerator R492PW (White)
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Gorenje
EAN: 3838782407468
Varenummer (SKU): 5348501490874728 Kategori:

Gorenje R492PW – Fritstående køleskab

Er du på udkig efter Gorenje R492PW – Fritstående køleskab? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Gorenje R492PW – Fritstående køleskab bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Gorenje R492PW – Fritstående køleskab er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Gorenje R492PW – Fritstående køleskab får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Gorenje R492PW – Fritstående køleskab online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Gorenje R492PW – Fritstående køleskab uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx Gorenje R492PW – Fritstående køleskab. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

3838782407468

Brand

Gorenje